Skip Navigation Links

Belen İbrahim GÜL ile Emin Ellerde!

Belen İbrahim GÜL ile Emin Ellerde!

Belen İbrahim GÜL ile Emin Ellerde!

Belen   A+a-

 Ak Parti ve MHP'nin Cumhur İttifakı adına Belen Atatürk Parkı'nda gerçekleştirdiği mitinge ilgi büyüktü. MHP Milletvekili  Lütfü KAŞIKÇI ile Cumhur İttifakı'nın Meclis Üyeleri, İl Yönetimleri, Belen ve Çevre İlçe Yönetimleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Belediye Başkan A.Adayları, STK'lar, Ülkü Ocağı Başkanları, Mahalle Muhtarları, basın mensupları ve vatandaşların katıldığı miting adeta gövde gösterisine dönüştü.
Cumhur İttifakına gönül veren vatandaşlar, bayraklarla süslenen Belen Atatürk Parkında İttifak Adayı  İbrahim GÜL'ü Mehter marşı, meş'aleler ve tekbirlerle karşıladı. Kurban kesilmesiyle başlayan coşkulu karşılamanın ardından saygı duruşu ve istiklal marşı okundu. Mustafa Kemal ATATÜRK, Silah Arkadaşları ve Tüm Şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim Tilaveti dinlendi.
MHP Milletvekili Sn. Lütfü KAÇIKÇI: "Hatay'da üç hilali tamamladık!"
Belen'deki Cumhur İttifakı A. Adaylarından helallik isteyerek konuşmaya başlayan Hatay Milletvekili  Lütfü KAŞIKÇI; "Hatay'da Dörtyol, Belen ve Kumlu ile üç hilali tamamladık." dedi. 24 Haziran Genel seçimlerinde kurulan Cumhur İttifakının 31 Mart Yerel Seçimlerinde de devam ettiğini kaydeden Sn. KAŞIKÇI; ordumuz, devletimizin bekası için sınır ötesi operasyon düzenlediği ve düzenlenen bu operasyonlar ile bir çok terörist unsurun etkisiz hale getirildiğini belirtti. Ülkemizin sınır güvenliği için sınır ötesi operasyonlara devam edileceğini söyleyen Sn. KAŞIKÇI; "bu konuda da Erdoğan'a en büyük desteği Genel Başkanımız Devlet BAHÇELİ vermiştir." dedi. Cumhur İttifakının Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı  İbrahim GÜLER'e de destek olacağının altını çizen Sn. KAŞIKÇI "Adalet ve Kalkınma Partisi'nin 5 milletvekilinden daha fazla çalışacağım. Bunu herkes görecek. Belen Belediye Başkan Adayımız  İbrahim GÜL'ün de Allah'ın izni ile çok güzel işler yapacağına inanıyorum. Bütün projelerine destek olacağım. Söz veriyorum." diyerek sözlerini noktaladı.
 
Başkan Adayı GÜL: “Cumhur İttifakı için çok çalışmalıyız!“
Milletvekili  KAŞIKÇI’nın davetiyle konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen İttifak Adayı Sn. İbrahim GÜL; “Birincisi bu iş Nasip ikincisi ise görev bilinci. Cumhurbaşkanımız  Erdoğan ve genel başkanımız  Devlet Bahçeli Belen’den aday olmamı uygun gördüler.Bizde başımız üstüne Belen diyerek verilen görevi üstlendik. Başımız gözümüz üstene bu görev için yola çıktık. Bu saatten sonra Belen’de Hatay’da Cumhur ittifakının kazanması için var gücümüzle gece gündüz çalışacağız. Önce hanelere sonra gönüllere gireceğiz.” diyerek sözlerini sürdürdü.
 
Başkan Adayı GÜL: “Büyükşehir Belediye Başkanvekilliği görevi tarafıma verildi!“
Konuşmalarına bir sürprizle devam eden İttifak Adayı Sn. İbrahim GÜL; “Ak Parti ve MHP kurmayları tarafından Belen Belediye Başkan Adaylığının yanı sıra Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanvekilliği görevi de tarafıma verildi. Belen’de ve Hatay Büyükşehir seçimlerinde kazanmamız halinde bu görevi şahsıma layık gören herkese teşekkür ediyorum. Belen Belediye Başkanı aynı zamanda Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili de olacak. Hizmete kimse engel olamayacak.” diyerek sözlerini noktaladı.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet