Skip Navigation Links

HBB Spor:74 Flames Carola :66

HBB Spor:74 Flames Carola :66

HBB Spor:74  Flames Carola :66

Spor   A+a-

 EuroLeague Women B Grubu’nda mücadele eden Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, 24 Ocak Perşembe günü Fransa temsilcisi Flames Carola Basketbol Takımı’nı Antakya Spor Salonu’nda konuk etti.
Maça hızlı ve etkili başlayan Hatay’ın Melekleri, ilk çeyreği 18-13 önde tamamladı. İkinci çeyrekte etkili hücumları ile oyunun hâkimiyetini elinde tutmayı başaran Hatay Büyükşehir Belediyespor’un başarılı sporcuları soyunma odasına 36-29 önde girdi.
Kıran kırana geçen mücadelede pota altını etkili kullanmayı başararak savunmadaki sertliğini arttıran Melekler, son periyoda 58-54 üstün girdi.
Taraftarlarının desteğini alan ve farkı koruyarak son çeyrekte oyunun hâkimiyetini elinde tutmayı başaran Hatay’ın Melekleri, Fransa temsilcisi Flames Carola Basketbol Takımı’nı74-66 mağlup etti.
“EUROCUP’TA YOLUMUZA DEVAM ETMEK İSTİYORUZ”
Maç sonunda düşüncelerini dile getiren Başkan Savaş, “Bugün Hatay için önemli bir gündü. İki tane önemli takımımızdan biri Türkiye Kupası’nda diğeri de Euroleage’de mücadele etti. Hatayspor Süper Lig lideri Başakşehir’i 4-1 mağlup ederek son 8 takım arasına kaldı. Hatayspor hem ligde hem de kupada fırtına gibi yoluna devam ediyor. Ve Hatay halkını çok sevindirecek bir galibiyet aldı. Kadın basketbol takımımız da Euroleage’de Fransa ekibini net bir skorla yendi. EuroCup’ta yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet