Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Ayhan Yavuz'a İlçe Başkanlarından Tam Destek!

Hüseyin Yayman, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Ak parti Kırıkhan ilçe Başkanı Ömer Erdal Çelik eski ilçe Başkanlarının tam desteğini aldı.

Ayhan Yavuz'a İlçe Başkanlarından Tam Destek!

Politika   A+a-

31 Mart 2019 Mahalli idareler seçim çalışmalarına yoğun bir tempoyla başlayan Ak parti Hatay Milletvekili Doç. Dr. Hüseyin Yayman, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Ak parti Kırıkhan ilçe Başkanı Ömer Erdal Çelik eski ilçe Başkanlarının tam desteğini aldı.
Bu bağlamda 24.01.2019 Perşembe günü sabah saat: 9.00’ da Kırıkhan Ak parti ilçe binasında düzenlenen toplantıya Ak parti Hatay Milletvekili Doç. Dr. Hüseyin Yayman, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Ak parti Kırıkhan ilçe Başkanı Ömer Erdal Çelik ile birlikte Ak parti eski ilçe başkanları katıldı.
Toplantıda bütün ilçe Başkanlarının ortak olarak yaptıkları açıklamada; “Ülkemiz büyük bir beka mücadelesi vermektedir. Ülke ve Milletimizin bekası söz konusu olduğunda her birimiz üzerimize düşen ne görev varsa CUMHUR İTTİFAKININ ruhu ile terimizin son damlasına kadar çalışacağız.
Buradan vereceğimiz birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhu tüm dünyaya anlamlı bir mesaj olacaktır. Bizler bu görevi layıkıyla yerine getirmez isek Kıyamet gününde Şehitlerimize ve Gazilerimize hesap veremeyiz.
31 Mart 2019 Mahalli idareler seçimi Ülkemize, Milletimize, İlimiz ve İlçemize hayırlı olsun ”dediler.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar