Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Büyükşehirli Atletler Hatay’a Bir Kez Daha Gurur Yaşattı

Hatay Büyükşehir Belediyespor sporcuları büyük başarılara imza attı.

Büyükşehirli Atletler Hatay’a Bir Kez Daha Gurur Yaşattı

Spor   A+a-

Türkiye Atletizm Federasyonu’nun geçen hafta İstanbul’da düzenlediği Salon Olimpik Baraj Denemeleri yarışmalarında Hatay Büyükşehir Belediyespor sporcuları büyük başarılara imza attı.
Hatay’ın spor anlamında önemli bir merkez haline gelmesine yönelik çalışmaları hemşehrilerinin takdirini kazanan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın çocukların kötü alışkanlıklardan uzak durmaları için sportif faaliyetlere yönelmelerini ve Türk sporunun gelişimine katkı sağlaması amacıyla başlattığı çalışmalar meyvelerini vermeye devam ediyor.
Farklı kategorilerde sporcuların ter döktüğü yarışmalarda başarılar elde eden Hataylı sporcular Hatay’a bir kez daha gurur yaşattı.
Gerçekleştirilen yarışmada Büyük Erkekler kategorisinde Anıl Özçelik 800 metrede 3. olurken Yıldız Erkekler kategorisinde Mustafa Tuna 1500 metrede 1. ve 800 metrede 3. oldu.
Ayrıca Ali İsmail Çiçek Yıldız Erkekler 3000 metrede 1. olurken Muhammed Ali Çiçek Yıldız Erkekler 1500 metrede 2. Olmayı başardı.
Yıldız Bayanlar kategorisinde Deniz Marmara, 3000 metrede 3. oldu. Yine aynı kategoride mücadele veren Buket İnci 3000 metrede 2.lik elde ederken 800 metrede 3. oldu. 1500 metrede yarışan yıldız atlet Gülbahar Özbek de 2. olarak Hatay’ın bir kez daha başarıyla anılmasına vesile oldu.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş