Skip Navigation Links

“Muhtarlarla Buluşma Toplantısı” ve “Güvenlik İstişare Toplantısı”

Cumhurbaşkanımızın Muhtarlarımıza yönelik yaptığı rutin toplantılar ile İçişleri Bakanlığımızın talimatları doğrultusunda ülkemiz genelinde uygulanmak

“Muhtarlarla Buluşma Toplantısı” ve “Güvenlik İstişare Toplantısı”

Yerel   A+a-

“Muhtarlarla Buluşma Toplantısı” ve “Güvenlik İstişare Toplantısı” İlçemizde düzenli olarak gerçekleştirilmekte olup, bu toplantılar vesilesiyle gündeme getirilen sorun ve ihtiyaçlar üzerinde istişarede bulunularak çözüm odaklı çalışmalar yapılmaktadır.
 
18 Ocak 2019 Cuma günü saat: 15.00’da İskenderun Gürsel Mahallesi Muhtarlığında ilgili/yetkili kurum yöneticileri, mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen İlçemiz Kaymakamı Sayın İskender Yönden, mahallelerimizin genel durumu ile sorun ve ihtiyaçları hakkında istişare yaptı.
 
İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, yeni umut ve hedeflerle karşıladığımız 2019 yılının ülkemize ve tüm insanlığa güzellikler getirmesini ve toplumsal hayatımızda daima sağduyunun, hoşgörünün, kardeşliğin, sevgi ve saygının hâkim olmasını temenni ederek sözlerine başladı.
 
Vatandaşlarımızın daha mutlu, huzurlu, müreffeh ve esenlik içerisinde yaşamasını temin ve tesis etmek üzere asayiş ve huzur başta olmak suretiyle, eğitim, sağlık, kültür, ulaşım, toplumsal kalkınma, nüfus ve vatandaşlık işlemleri vb. tüm kamu hizmetlerinin işleyişi hakkında istişare yaparak, eksik yâda sorunların tespit edilmesinin sağlanması ve çözüme kavuşturulması noktasında yürütülecek çalışmaların belirlenmesi için bir araya gelindiğini belirten Kaymakam Yönden, kamu hizmetlerinin daha etkin ve nitelikli sunulmasına yön veren buluşma ve istişare toplantısının değerli halkımıza, ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni etti.
 
İdari yapımızın en küçük birimi ve temel yapısı olan muhtarlarımız ile ilgili/yetkili kurum amirlerinin iştirakiyle icra edilen buluşma toplantısında; Mahalle Muhtarları tarafından dile getirilen sorun ve ihtiyaçları dikkatle dinleyen Kaymakam Yönden, çözüme kavuşturulması sürecini hızlandırmak amacıyla ilgili/yetkili kurum amirleriyle görüşme yaptı.
 
Toplantı esnasında söz alan bir vatandaşımız tarafından, geçtiğimiz günlerde yaşanan sel hadisesi nedeniyle evini su bastığı ve eşyalarının zarar gördüğü dile getirilmesi üzerine anında çözüm odaklı çalışma yapılması yönünde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na talimat veren Kaymakam Yönden, vatandaşımız henüz toplantı ortamında iken evinde inceleme yapılarak, mağduriyetinin giderilmesi yönünde çalışma yapılmasını sağladı.
 
Sorun ve ihtiyacını dile getirmesinin üzerinden henüz 15 dk. geçmesiyle müjdeli haberi alan vatandaşımız Kaymakam Yönden’e teşekkür ederken, bir yandan da bu kadar hızlı çözüm üretilmesinin şaşkınlığını yaşadı.
 
İskenderun Kaymakamı İskender Yönden başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; İl Göç İdaresi Müdürü Mustafa Cengiz Bilen, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ferit Gül, İlçe Emniyet Müdür Vekili Dinçer Dinsever Kalkan, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, İlçe Nüfus Müdürü Pınar Açıkgöz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Volkan Yeter, Milli Emlak Müdürü Adil Zülkadir, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İbrahim Yıldırım, İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürü Ferit Hammutoğlu, Hatay Büyükşehir Belediyesi temsilcileri, Mahalle Muhtarları ve mahalle sakinleri iştirak etti.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet