Skip Navigation Links

Başkan Nehir'e Yılın Yerel Yöneticisi Ödülü

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından düzenlenen “Yılın Yerel Yöneticileri”

Başkan Nehir'e Yılın Yerel Yöneticisi Ödülü

Yerel   A+a-

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından düzenlenen “Yılın Yerel Yöneticileri” ödül törenine katılarak ödülünü aldı.
Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından düzenlenen Yılın Yerel Yöneticileri anketinde Samandağ Belediyesi Eğitime Destek Kategorisinde, “Kreş ve Gündüz Bakımevi Projesi” ile 1. Olarak ödül almaya hak kazandı.
Samandağ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde Sutaşı Mahallesi’nde faaliyet gösteren Kreş ve Gündüz Bakımevi Projesi ile ödül almaya hak kazanan Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, (18.01.2018 Cuma ) Ankara Beypazarı Kültür Sarayında saat 18:00’da düzenlenen törende Eğitime Destek kategorisinde “Yılın Yerel Yöneticisi” ödülünü aldı.
Başkan Mithat Nehir Açıklamasında :"Bu Gurur Samandağlı Hemşehrilerimizin.
Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi Tarafından Beypazarı/ Ankara'da Bu Sene 8. Düzenlenen
Yılın Yerel Yöneticileri Ödül Töreninde, Kreş ve Gündüz Bakımevi projesi İle Eğitime Destek Kategorisinde Yılın Yerel Yöneticisi Ödülünü Saygıdeğer Hemşehrilerim Adına Aldım.
"Herşey Daha Yaşanabilir Bir Samandağ İçin" dedi
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’a da bir ödül takdim edildi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet