Skip Navigation Links

Denizciler Çocuk Parkı Tamamlanmak Üzere

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun genelinde birçok noktada yeni parklar yaptıklarını belirtti.

Denizciler Çocuk Parkı Tamamlanmak Üzere

Yerel   A+a-

İskenderun Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğüne bağlı ekipler Denizciler 110 sokakta bir süre önce yapımına başlanan parkta çalışmalarını sürdürüyor.
Zemine Renkli Kauçuk Kaplanacak
Parkta artık çalışmaların sona geldiğini belirten başkan Seyfi Dingil,”Yaklaşık 3 dönümlük bu alanda yeşil alanlar oluşturuldu. Bu alanın içerisinde çocukların gönüllerince vakit geçirebileceklerini yeni çocuk parkının montajı yapıldı. Şimdi beton zeminin üzerine renkli kauçuk kaplaması yapılacak. Artık miniklerimiz daha güvenli bir şekilde parklarında oyun oynayacaklar. Kente yeni yeşil alanlar oluşturmaya devam ediyoruz. Park yapımı tamamlandığı zaman hem çocukların hem de yetişkinlerin spor ve sosyal yaşantısını hareketlendirmek için modern, ferah alanlar oluşturulmuş olacak. “dedi.
Halkın Hizmetine Açılacak
Park çevresinde peyzaj çalışmalarının bitmek üzere olduğunu ifade eden Başkan Seyfi Dingil,”Bu parkı da kısa bir süre içerisinde tamamlayıp halkımızın hizmetine açacağız. Belediye olarak çevreye her zaman önem verdik, vermeye devam edeceğiz. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet