Skip Navigation Links

General Şükrü Kanadlı İlkokulu’ndan Çay Etkinliği

Hatay’ın İskenderun İlçesi General Şükrü Kanadlı İlköğretim Okulu'nun her yıl geleneksel olarak düzenledikleri ‘Dayanışma Çay Partisi’

General Şükrü Kanadlı İlkokulu’ndan Çay Etkinliği

Eğitim   A+a-

Çay Partisine Katılım Yoğun Oldu
Şükrü Kanadlı İlköğretim Okulu, Okul Aile Birliği tarafından Ramada Otel’de ‘dayanışma çay partisi' düzenlendi.
Düzenlenen çay partisine General Şükrü Kanadlı İlköğretim Okulu Müdürü Ebru Yıldızber, okul öğretmenleri, Okul Aile Birliği Başkanı Gülay Fer ile Okul Aile Birliği yönetimi, öğrenci velileri ve çok sayıda davetli katıldı.
Okul Aile Birliğinin düzenlediği ‘’Dayanışma Çay Partisi’’ programında açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Ebru Yıldızber, ‘’Okul Aile Birliğinin düzenlemiş olduğu, benimde ilk olması dolayısıyla özel olan dayanışma çay partisinde aranızda olmaktan mutluluk duyuyorum. Amacımız Güzel vakit geçirmek, tanışmak ve tabiiki de gözbebeğimiz çocuklarımızın eğitim gördüğü General Şükrü Kanadlı İlkokulu’na katkıda bulunmak, destek olmak. Ben yaklaşık beş aydır bu okulda görev yapmaktayım. Bu süre zarfında gördüğüm en önemli husus, siz sayın velilerin okula ve eğitime vermiş olduğunuz önem oldu. Hassasiyetiniz ve duyarlılığınız umut vericidir. Okul Aile Birliğine yapmış oldukları çalışmalardan ve desteklerinden dolayı canı gönülden teşekkür ediyorum. Ayrıca siz değerli misafirlerimize katkılarınızdan ve bizleri yalnız bırakmadığınızdan dolayı teşekkür ediyorum.’’ Dedi.
Okul Aile Birliği Başkanı Gülay Fer ise, ‘‘Bugün burada dayanışma, kaynaşma ve okul ihtiyaçlarımızın giderilmesi için oluşturduğumuz çay etkinliğinde toplandık. Bu etkinlikte desteklerini esirgemeyerek bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum’’ açıklamasında bulundu.
Eğlencenin Geliri Okul İçin Harcanacak
Düzenlenen eğlence programında gönüllerince eğlenen davetliler yapılan çekilişlerle birbirinden güzel hediyeler alırken, çekilişten elde edilen gelir okul ihtiyaçları için harcanacak.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet