Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Gıda Denetimleri Sürüyor

İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri vatandaşın huzur içinde alışveriş yapmalarını sağlamak amacıyla denetimlerini sürdürüyor.

Gıda Denetimleri Sürüyor

Yerel   A+a-

Zabıta Müdürlüğü ekipleri gıda, tatlı, şekerleme imalathaneler, ekmek fırınları ve marketleri denetimden geçiyor.
Denetim sırasında kurallara uymayan iş yeri sahibine önce uyarı cezası, hata yeniden tekrarlanmışsa cezai işlem uygulanıyor.
Zabıta ekipleri, denetimlerinde ağırlıklı olarak, hijyen koşulları, ruhsat, vergi levhası, çalışanların temizliği, gramaj, kılık kıyafet temizliği konusunda incelemeler yapıyor.
Gıda üretim yasasına uygun hareket etmeyen iş yerleri ve imalathanelerde uyarılarda bulunuluyor.
Titiz Bir Çalışma Sürdürüyoruz
Yapılan denetimlerin hem insan sağlığı hem de vatandaşların maddi açıdan haksızlığa uğramaması için titizlikle sürdürüldüğünü belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Yeni yılda da vatandaşlarımızın sağlıklı, hijyenik bir ortamda gönül rahatlığıyla alışveriş yapmasını amaçlıyoruz. Titiz bir çalışma sürdürüyoruz. Denetimler sırasında esnafımızı eksiklikleri ve hataları konusunda uyarıyoruz.” dedi.
İnsan Sağlığı Önemli
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Yaptığımız kontrollerde uyarılan konularda hata tekrarlanıyorsa cezai işlem uyguluyoruz. Esnafımız da yapılan denetimler sonrası eksikliklerini gideriyor. Vatandaşlarımız gıda konusunda herhangi bir olumsuzlukla karşılaşırlarsa şikâyetlerini 0326 614 16 84 Alo Zabıta hattına iletebilirler” diye konuştu.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar