Skip Navigation Links

Beyin Tümörü Olan Çocuk Yardım Bekliyor

Samandağ Koyunoğlu beldesinde beyin tümörü hastası olan İlköğretim 5. sınıf öğrencisi, tedavisini sürdürmesini sağlayacak parayı temin edebilmek için

Gündem   A+a-

 
Beyin Tümörü Olan Çocuk Yardım Bekliyor
 
 
Samandağ Koyunoğlu beldesinde beyin tümörü hastası olan İlköğretim 5. sınıf öğrencisi, tedavisini sürdürmesini sağlayacak parayı temin edebilmek için yetkililerden ve hayırsever işadamlarından yardım bekliyor.
Koyunoğlu İlköğretim Okulu 5. sınıf öğrencisi Yasir Uğurel 3 yıl önce doktorlar tarafından tespit edilen beyin tümörü hastalığı nedeniyle vücudunun bir kısmı felç oldu. Yaklaşık 3 yıldır doktorlar tarafından tedavi edilen ve en son Ankara Numune Eğitim ve Araştırma hastanesinde tedavi gören tümör hastası Yasir Uğurel için doktorlar bünyesi zayıf olduğu gerekçesiyle 17 yaşından sonra ancak ameliyat edilebileceğini söylediler. Acılı anne Zeynep Atahan Uğurel “Çocuğumun hastalığının tedavisi var. Ancak maddi durumumuz el vermediği için hastaneye bile götüremiyoruz. Devletimizden ve hayırsever iş adamlarımızdan yardım bekliyoruz. Oğlumu kurtarın. Çok zor durumdayım.
Oğlum haricinde eşim de Akciğer hastası. Eşime aldığım ilaçlar çok pahalı, her 3 ayda 400 TL ilaç parası gerekiyor. Eşim çalışacak durumda değil. Ben eşime ve 3 çocuğuma bakıyorum. Aylık 350 TL’ye çalışıyorum. Durumumuz çok kötü. Hem eşim , tümör hastası olan çocuğum hem de çocuklarımı okutabilmek için devletimizden ve hayırsever vatandaşlardan yardım eli bekliyorum”.dedi.
 
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet