Skip Navigation Links

Yolların Bakım ve Onarımı HBB’ye Aittir!

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, son günlerde devam eden yoğun yağmur nedeniyle yollardaki bozulmalar ve çukurlardan dolayı

Yolların Bakım ve Onarımı HBB’ye Aittir!

Gündem   A+a-

 yaşanan trafik kazaları nedeniyle sürücülere geçmiş olsun dileklerinde bulunurken mağduriyetlerini yargıya taşıyabileceklerini belirtti ve yolların bakım ve onarımının Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne ait olduğu halde Dörtyol Belediyesi’ne mal edilmesinin yanlış olduğunu söyledi.
 
Dörtyol Belediyesi olarak bozulan yollar ve oluşan çukurlara sorumlulukları olmadığı halde müdahele etmeye çalıştıklarını belirten Yaşar Toksoy, Hatay Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanındaki caddelere ait bilgilerin yer aldığı sitenin linkine açıklamasında yer vererek şöyle dedi:
İlçemiz Dörtyol’da son günlerde sağanak yağmur nedeniyle oluşan olumsuzluklar sebebiyle basın açıklaması yapılması zaruri hale gelmiştir.
Son bir haftadır İlçemiz Dörtyol’da sağanak yağışlar nedeniyle yollarda oluşan çukurlar sebebiyle maddi hasarlı kazalar meydana gelmiştir. Öncelikle sürücülere geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.
 
ÇOK SAYGIDEĞER DÖRTYOLLULAR
Yollarda oluşan çukurlar sebebiyle yaşanan mağduriyet ve aksaklıklar Dörtyol Belediyesine mal edilmek isteniliyor. Bahse konu yollarda oluşan tüm sıkıntılara ekiplerimiz ulaşmak istese de bu yolların bakım, onarım ve sorumluluğu Hatay Büyükşehir Belediyesi’ndedir.
Büyükşehir kendi üzerine düşen görevi yapmamaktadır. Dörtyol Belediye Başkanlığımız ile hiçbir alakası bulunmamaktadır.
Söz konusu yaşanan kaza, lastik patlamalar vb. mağduriyeti yargıya taşıyabilirler.
İlçemizde yolların sorumluluğunu gösteren bilgilendirme sayfası 2016 yılından bugüne kadar aktif olarak yayınlanmaktadır.
https://www.dortyol.bel.tr/hataydortyolyolbilgil…/index.html
üzerinden inceleyebilirsiniz.
KAMUOYUNA SAYGI İLE DUYURULUR.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet