Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Haftanın Spor Haberleri

Yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

Haftanın Spor Haberleri

Spor   A+a-

Kırıkhan Spor Oksijen Depoluyor
Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grubunda mücadele eden Sarı Lacivertli ekip Kırıkhan Spor, ikinci yarı hazırlıklarını sürdürüyor.
Teknik Direktör Gürsoy Turan nezaretinde Belediye tesislerinde hazırlıklarını sürdüren Kırıkhan Spor'un prensipte anlaştığı futbolcular da antrenmanda yer aldı. Büyük ölçüde revizyona giren Kırıkhan Spor, önümüzdeki günlerde 2 veya 3 hazırlık karşılaşması yapması bekleniyor.
Kırıkhan Spor Kulüp Başkanı Hüseyin Çağlar, yaptığı açıklamada, "Teknik heyetimizin verdiği raporlar doğrultusunda ikinci yarı öncesinde transfer çalışmalarımız sürmektedir. Kırıkhan Spor'u daha da iyi günler beklemektedir. Yapacağımız transferlerle ikinci yarıda daha da iyi sonuçlar alacağımıza inanmaktayız. Renklerimize bağladığımız futbolcuların isimlerini daha sonra kamuoyuna açıklayacağız" dedi.
 
 
 
Payas Spor Kulüp Başkanı Osman Oğuzhan Çolak,
"Payas Spor'u İyi Günler Bekliyor"
Spor Toto 3. Lig 3. Grubunda mücadele eden Güney temsilcisi Payas Spor'un, ikinci yarı öncesinde Antalya Kemer Limak Limra otelindeki kamp çalışmaları Teknik Direktör Mehmet Seçkin nezaretinde devam ediyor.
Sabah ve öğleden sonra olmak üzere günde çift idman yaparak hazırlanan Payas Spor'da eski ve yeni futbolcuların kısa zamanda bir birleri ile uyum sağlaması teknik heyeti sevindiriyor.
 
Mavi Beyazlı ekibin Kulüp Başkanı Osman Oğuzhan Çolak, yaptığı açıklamada, "Teknik heyetimizin verdiği raporlar doğrultusuna transfer görüşmelerimizin bir kısmını tamamladık. Görüşmelerini sürdürdüğümüz diğer futbolcuların durumları da bu hafta içerisinde netleşir. Yapacağımız transferlerle birlikte Payas Spor'u iyi günler bekliyor" dedi.
 
 
İskenderun'da "Yıldız"Lar Geçidi
2018-2019 Futbol Sezonu Hatay 2. Amatör Küme'nin çiçeği burnunda yeni takımı Hali Yavuz idaresindeki İskenderun Yıldız Spor yeni sezon hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.
 
Yeni takım olmasına rağmen yaptığı transferlerle isminden söz ettiren adeta yıldızlar geçidini andıran İskenderun Yıldız Spor yönetiminin hedefleri büyük.
Kulüp yönetimi yeni sezon öncesinde yapılan transfer çalışmaları ile ilgili olarak bu hafta içerisinde açıklama yapması bekleniyor. İskenderun Yıldız Spor, ligin ilk haftasında Sarıseki Fuat Tosyalı Spor kompleksinde İskenderun Sarıseki Spor ile karşılaşacak.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar