Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kırıkhan Zabıtasının Yılbaşı Denetimleri

Kırıkhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, 2019’a sayılı saatler kala ilçe merkezinde denetimlerini aralıksız olarak sürdürüyor.

Kırıkhan Zabıtasının Yılbaşı Denetimleri

Yerel   A+a-

Ekipler, yeni yıla sayılı günler kala, pastane ve fırınlar ile Gıda maddesi üretim ve satışı yapılan iş yerlerinde denetimlerini sıklaştırdı.
Vatandaşların daha güvenli alışveriş yapabilmeleri için denetimlerini aralıksız sürdüren zabıta ekipleri, işyerlerinin genel temizliği, işyeri açma ve çalışma ruhsatları, satılan ürünlerin orijinalliği başta olmak üzere tüm konularda iş yerlerini denetliyor.
Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Halkın sağlığı ve huzuru en önemli önceliğimiz. Yılbaşı dolayısıyla bazı işyerlerinin denetimi özel bir önem taşıyor. Vatandaşlarımızın yeni yılı güven içinde karşılamaları amacıyla Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz ilçe merkezindeki gıda maddesi üreten ve satan işyerlerinde denetimlerini aralıksız olarak sürdürüyor.
Denetimlerdeki amacımız yılbaşı dolayısıyla vatandaşın alışverişlerinde suiistimal gösteren kişi ve işletmeleri uyarmak ve ikaz etmek. Yaptığımız denetimlerde işletme sahiplerinden sorumlulukları konusunda daha dikkatli ve titiz olmalarını rica ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda vatandaşlarımızın huzuru için tüm alanlarda elimizden geleni yapıyoruz.
Yılbaşı vesileyle Tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutlar, 2019 yılını aileleri ve sevdikleriyle birlikte sağlık ve mutlulukla geçirmelerini diler, saygı ve sevgilerimi sunarım.” dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar