Skip Navigation Links

Süksse, farklı olanlar için..

Süksse Cafe & Bar İşletmecisi Beyza Belli,'Her Kesime Kucak Açan Mekanımızda En İyiyi Vermek İstiyoruz'

Ekonomi   A+a-

İskenderun’ da 3 yıldan bu yana faaliyet gösteren Süksse Cafe & Bar, müşterilerine verdiği eşsiz lezzet ve hizmet akışı ile 7’den 70’e kentin en nezih mekanı olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. İskenderun Atatürk Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren Süksse Cafe & Bar işletmecisi Beyza Belli, gazeteniz 8. Gün’e özel açıklamalarda bulundu.
“Temel Hedef, Müşteri Memnuniyeti”
Bir bayan olarak yöneticilik anlayışında her şeyden önce müşteri memnuniyetini göz önünde bulundurduğunu vurgulayan Süksse Cafe & Bar işletmecisi Beyza Belli, temel hedeflerinin nezih bir ortamda her kesime kucak açan gözde bir mekanı İskenderun halkına kazandırıp hizmetin en iyisini vermek olduğunu söyledi.
“Meksika ve İtalyan Kültürleri Süksse Cafe & Bar’da”
Süksse Cafe & Bar’ın faaliyette bulunduğu üç yıldan bu yana gerek dekor gerekse de hizmet akışında müşterilerine en iyiyi vermeyi amaç edindiğini kaydeden Beyza Belli; “Süksse Cafe & Bar’ın üç yıldan buyana işletmeciliğini yapıyorum. Branşlarında en iyi olan çalışanlarımızın bize kattığı değerler ile de işletmecilik hayatımda bizlere verilen değerlerin en iyisini de müşterilerimize veriyoruz. Faaliyete girdiğimiz günden bu yana İskenderun halkının yakın desteğini gördük.Bizler için temel hedef müşteri memnuniyeti ve alanımızda iyi hizmet olmuştur. Müşterilerimize kendi kültürlerimizin yanı sıra İtalyan ve Meksika kültürlerini de sunarak farkımızı halkımıza yansıtıyoruz. Biliyorsunuz ki Süksse yalnızca cafe değil aynı zamanda bir bar olarak da hizmet vermektedir.Bunların yanında sosyal aktivitelere de yer vererek Dijitürk ve D-smart ile de gerek futbol keyfini en iyi şekilde müşterilerimize sunmaya özen gösteriyoruz. Elimizden geldiğince programlarımızı geniş tutarak Çarşamba ve Cuma günleri 20.00 – 24.00 arası ile Fasıl Keyfi Cumartesi günleri yine aynı saatlerde canlı müzik ile müşterilerimize keyifli dakikalar yaşatıyoruz” şeklinde konuştu.
Süksse Cafe & Bar’ın gözde tercihlerini sıralayan Beyza Belli, Afredo Fetuccini (İtalyan makarnası), Bonfile Fahita – Meksika usulü (Kırmızı et), Köri soslu piliç (Beyaz et), Sezar (Salata) yemeklerinin tercih edildiğini Tiramisu, Çikolatalı Sufle tatlı çeşitlerinin gözde tercihler olduğunu belirtti.
Yerli ve yabancı içkilerin bulunduğu özel kokteyllerin de yapılıp müşterilere sunulduğu Süksse Cafe & Bar nezih ortamı ile siz İskenderun halkına en iyi hizmeti vermek üzere kapılarını açtı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet