Skip Navigation Links

Belen İmam Hatip Okullarımızın Sevindiren Başarısı

Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma, Hafızlık ve Ezan Okuma yarışmalarında Hatay il ikincisi ve il üçüncüsü olan öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Belen İmam Hatip Okullarımızın Sevindiren Başarısı

Belen   A+a-

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nün Mesleki Yarışmalar projesi kapsamında, ilimizde İmam Hatip Ortaokulları ve Anadolu İmam Hatip Liseleri arasında düzenlenen, Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma, Hafızlık ve Ezan Okuma yarışmalarında Hatay il ikincisi ve il üçüncüsü olan öğrencilerimiz ödüllendirildi.
Kırıkhan Nene Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin koordinatörlüğünde 20/12/2018 tarihinde Kırıkhan’da gerçekleştirilen Anadolu İmam Hatip Liseleri kız öğrenciler arası “Genç Nida” Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması’nda Belen Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Esma ŞUAYB il 2.si olmuştur.
Dörtyol Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin koordinatörlüğünde 26/12/2018 tarihinde Dörtyol’da gerçekleştirilen Anadolu İmam Hatip Liseleri erkek öğrenciler arası “Genç Bilaller” Ezan Okuma Yarışması’nda Belen Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Abidin Buğra Sezen il 3.sü, “Genç Muhafızlar” Hafızlık Yarışması’nda ise Belen Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Yusuf Erkan Sancaktar il 3.sü olmuşlardır.
Kırıkhan Şehit Hurşit Uzel İmam Hatip Ortaokulu’nun koordinatörlüğünde 26/12/2018 tarihinde Kırıkhan’da gerçekleştirilen İmam Hatip Ortaokulları erkek öğrenciler arası “Genç Muhafızlar” Hafızlık Yarışması’nda ise Belen İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Mahmut Seyyade il 2.si olmuştur.
Belen Kaymakamı Hayrettin Baskın, “Yarışmalara katılan ve dereceye giren öğrencilerimizin başarıları ile gurur duyuyoruz. Bu başarılarının artarak devam etmesini diliyor, öğrencilerimizi ve emeği geçen tüm öğretmenlerimizi tebrik ediyor, eğitim ve öğretime gösterdikleri ilgi ve destekten dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet