Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Belen Jandarma Komutanlığından Miniklere Trafik Eğitimi

Belen İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan, Hatay Büyükşehir Belediyesi Tiyatro ekibi işbirliğinde Belenli minik öğrencilere

Belen Jandarma Komutanlığından Miniklere Trafik Eğitimi

Eğitim   A+a-

Trafik eğitiminin eğlenceli bir şekilde anlatılması sağlandı.
Belen Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda 24.12.2018 Pazartesi günü saat 10:30 ve 13.30’da 2 seans olarak gerçekleştirilen “Çıtır ile Pıtır Trafikte” adlı tiyatro gösterisi ilçemiz anasınıfı, 1. 2. ve 3. Sınıf öğrencilerine yönelik olarak düzenlendi.
Tiyatro sunumu halinde öğretici şarkılar eşliğinde, trafiğin ne demek olduğunu ve uyulması gereken kuralları öğrenen çocuklar eğlendirilerek, kurallara uyulmaması durumunda oluşabilecek olumsuz durumları canlandırma yöntemiyle görmeleri sağlanmış ve eğitim sonucunda çocuklar hep birlikte kurallara uyacaklarına söz vermişlerdir.
Belen İlçe Jandarma Komutanı J.Üsteğmen Gökhan ÇEVİK; “Trafik Kurallarının küçük yaşlardan itibaren öğrenilmesi gerekmektedir. İki seans halinde toplamda 300 öğrencimizin katılımıyla trafik kuralları gibi önemli ve hayat kurtarıcı Trafik kurallarını öğrenmeleri ve uygulamaları hepimiz açısından büyük önem taşımaktadır.
Bugünün minikleri, yarın büyüyüp trafikte karşımıza çıkacaklar. Bizler onları doğru eğitmezsek yarın yapacakları hatalardan ne yazık ki yine biz sorumlu oluruz. Bu açıdan hem öğrenmeleri hem de eğlenmeleri için güzel bir tiyatro gösterisi hazırladık. Çocukların eğlenmesi bizlere ayrı bir mutluluk verirken, düzenlenen bu eğitimler sonucunda minik yavrularımızın ailelerini de uyarma konusunda bilinçlendirilmeleri sağlandı” dedi. Tiyatronun hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, katılan öğrencileri de başarılar diledi.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar