Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Toksoy Emekli Personellere Vefa Geleneğini Sürdürüyor

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Dörtyol Belediyesi’nde emekli olan personellerin onuruna yemek programı düzenlendi.

Başkan Toksoy Emekli Personellere Vefa Geleneğini Sürdürüyor

Dörtyol   A+a-

Kara Hasan Paşa Sosyal Tesislerinde gerçekleşen “Ahde Vefa” gecesinde Dörtyol Belediyesi’nde çalışan ve emekliye ayrılan personellerin ağırlandığı gecede eski dostlar doyasıya sohbet ederek hasret giderdiler.
Programa, Dörtyol MHP İlçe Başkanı Şerif Türker, önceki dönem Belediye Başkanları, Ülkü Ocakları Başkanı Oğuzhan Özdemir, Belediye Meclis Üyeleri Türkav Şube Başkanı Reşit Taşkın ve MHP Kadın Kolları Başkanı Ulviye Özer katıldı.
Ahde Vefa gecesinde konuşma yapan Başkan Toksoy, öncelikle ebediyete intikal eden emekli personellere Cenabı Allah’tan rahmet, hasta olanlara acil şifalar diliyorum. Dörtyol Belediyesi ailesi olarak yol arkadaşlığı, mesai arkadaşlığı sürecimizde çile dolu, ızdırap dolu aynı zamanda zaferlerle dolu hizmet sektörü içerisinde bu mücadelenin onurlu, şerefli, gayret dolu ruhunu hep birlikte iliklerimize kadar ruhumuzda hissettik. Başarının ve mutluluğun temelinde yatan disiplin, özveri, birbirine güvenen ve inanan ilkelerimizden taviz vermeden, sizlerle, yol arkadaşlarımızla, mesai arkadaşlarımızla, hem personel ve yol arkadaşlığı düşüncesi içerisinde büyük işlere, çok güzel projelere imza attık. Hemşehricilik bilincine layık olmak adına, bizi biz yapan değerlerimizi, tarihimizi, özümüzü, mesai arkadaşlığı ve inanmışlık düşüncesi içerisinde her şeye rağmen, ama her şeye rağmen bugünlere taşıdık.” dedi.
Başkan Toksoy konuşmasında, Bizim düşüncemizde belediyecilik dokunmaktır, düşünmektir, hissetmektir ve sorunlara aşkla odaklanmaktır. Bizim düşüncemizde belediyecilik, gülümseyen yüzdür, uzatılan eli geri çevirmemektir, darda kalanlara acil yardımdır. Bizim düşüncemizde belediyecilik ayrıştırmak değil birleştirmek, ötekileştirmek değil bütünleştirmektir. Bu anlayışla hayat kalitesi yüksek, şehir ekonomisi düzgün, şehircilik anlayışı ve mimarisi ve yeni imar uygulamaları hemşehrilerimize ve Dörtyol’umuza yakışır, kendi içinde şekillenen, kendi içinde bütünleşen, şehir kimliğini sağlamış, istihdamın olabildiği kadar arttığı, işsizliğin ilçe bazında olabildiği kadar azaldığı, sadece Hatay’ın değil, Körfezdeki bütün şehirlerin ilgi merkezi olduğu, sosyal yardım ve dayanışma ruhunun hakim kılındığı, toprağı, suyu, havası daha temiz, ilçemizin bütün bölgelerine 15.000 hektar alanda eşit ve adil hizmetin sunulduğu bir sosyal belediyecilik alanı oluşturduk.” İfadesini kullandı.
Başkan Toksoy konuşmasının sonunda, Akdeniz’in incisi, gizli cennetimiz Dörtyol’un bugün sahip olduğu bu güzelliklerde siz mesai arkadaşlarımızın çabaları, emekleri ve alın terlerinin izleri var. Biz bu günlere hep birlikte geldik ve bundan sonra da Allah’ın izniyle hep birlikte yürüyeceğiz. Bütüncül yaklaşım ve birlikte yönetim anlayışıyla sizlerin tecrübeleri bizlerin ışığı olacaktır.” İfadesine yer verdi.
Gecenin sonunda, bu güzel ve anlamlı geceden dolayı Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy’a teşekkür ederek, nazik davetlerinden dolayı onur duyduklarını ifade ettiler.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar