Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İTSO'nun 2018 Yılının Son Meclisinde Projeler Konuşuldu

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası 2018 yılının son Meclis toplantısını gerçekleştirdi.

İTSO'nun 2018 Yılının Son Meclisinde Projeler Konuşuldu

Ekonomi   A+a-

İTSO Meclis Başkanı Okan Belli Başkanlığında gerçekleştirilen Meclis toplantısında birlik ve beraberlik mesajları verilirken, 2019 yılında İTSO’nun bölge ekonomisine daha çok katkı sağlaması, daha fazla proje ve faaliyetlerin hayata geçirilmesi için çalışmalar yapılacağı ifade edildi.
İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, 2019 yılının İskenderun halkına ve iş insanlarına hayırlı olması temennisinde bulunarak, “2018 yılı iş dünyası için sıkıntılı geçmiştir. Ülkemizde ve özellikle bölgemizde yaşanan ekonomik sıkıntılar önemli derecede hissedilmiştir. Temennimiz 2019 yılının iş dünyası için daha sağlıklı, huzurlu, bol kazançlı ve mutlu geçmesini diliyorum” dedi.
İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Meclis toplantısında, Odanın 2018 yılı Faaliyetlerini yönetim kurulu ve meclis üyelerine slayt eşliğinde detaylı bir şekilde anlattı.
2018 yılını dolu dolu faaliyetlerle geçirdiklerine dikkat çeken İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, “Odamız bölge ekonomisine yön vermenin yanı sıra önemli projelere de katkı sağlanmıştır. İskenderun’u ilgilendiren sorunların çözülmesi ve en yetkili mercilere iletilmesi noktasında kamuoyu oluşturmuştur. Odamızda düzenlenen KOSGEB Girişimcilik eğitimleri sayesinde insanlarımıza yeni iş imkanları sağlanmış ve istihdam alanları oluşturulmuştur. Üyelerimiz ve iş dünyası içinde alanında uzman en yetkili kişilerce eğitim toplantı ve seminerler düzenlenmiştir. Personellerimiz de aynı şekilde gerek odamızda, gerekse TOBB düzeyinde eğitimlere katılarak, bilgi, birikim, tecrübe ve yeni mevzuatlarla ilgili bilgi edinmeleri sağlanmıştır. Odamız, 2018 yılında C sınıfından B sınıfı Akredite Odaları arasına girmiş ve kalitesini bir kez daha tescilleyerek, üyelerine en kaliteli ve en iyi hizmeti veren Odalar arasında yerini almıştır. 2019 yılında da aynı kararlılıkla el birliği ile çalışarak Odamıza ve bölgemize vizyon kazandırmanın gayreti içerisinde olacağız. Burada yönetim kurulu ve Meclis üyelerimiz ile birlikte uyum içerisinde hareket etmemiz, çalışmalarımızı da hızlandırmaktadır. Bu vesile ile 2019 yılının bölgemiz, ülkemiz ve iş dünyası için hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.
İTSO Meclis toplantısında, Muhasip üye Gassan Kuran, 2018 yılı ve 2019 yılı bütçesi ile ilgili Meclis üyelerine sunum gerçekleştirdi.
İTSO Hesapları İnceleme Komüsyonu Başkanı Tuncay Paşaoğlu da Aralık ayı hesapları hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi.
İTSO Meclisinde 2019 yılı bütçesi oy birliği ile kabul edildi.
Aralık ayı Meclisinde ayrıca İTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfının da 2018 yılı faaliyetleri ve 2019 yılı bütçesi de görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar