Skip Navigation Links

Arsuz’a Bir Gezi Teknesi Kazandırıldı

Arsuz Kaymakamlığımızın girişimleriyle iki hayırsever işadamımız tarafından Arsuz’a saltanat kayığı görünümünde bir tekne hibe edildi.

Arsuz’a  Bir Gezi Teknesi Kazandırıldı

Arsuz   A+a-

Turizmi ile bölgemizin gözbebeği olan ilçemizde bir simge haline gelecek olan gezi teknesi halkımıza açık olarak hizmet verecek. Arsuz’ a gelen misafirlere ve halkımıza yönelik olarak gezi yaptıran ve arsuzu tanıtan ya da değişik organizasyonlara ev sahipliği yapabilecek bir teknenin eksikliği hissedilirken Arsuz Kaymakamlığımızın girişimleri ile Arsuz halkına hizmet etmek üzere yine arsuz eşrafından işadamları Yılmaz Çoban ve Doğan Çam tarafından saltanat kayığı görünümlü bir tekne hibe edildi. Üzerinde gelin damat çekimleri, belki nikah törenleri, özel organizasyonlar ve halka açık geziler yapılabilecek tekne bugün ilçemize getirilerek suya indirildi. Gaziantep ilinden alınarak bakımları yapıldıktan sonra arsuz’a getirilen tekne, suya indirilerek ilk denemesi yapıldı.
 
Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, kısa bir süre içerisinde hizmete başlayabilecek olan teknenin arsuz’da hizmete kazandırılmasında desteklerinden dolayı başta hayırsever işadamları Yılmaz Çoban ve Doğan Çam beyefendilere Arsuz’a bu büyük katkılarından dolayı şükranlarını sunduğunu ve yine teknenin ilçemize kazandırılması, nakli, eksiklerinin tamamlanması konularında desteklerini esirgemeyen başta Hatay Valisi Rahmi Doğan, Gökmeydan eski Belediye Başkanımız Necim Bozkurt, iş adamı Haşim İnan, Gaziantep Beslen Makarna Fabrikası sahibi Mehmet Okan ve emeği geçen herkese şükranlarını sunduğunu belirtti.
 
Arsuz kaymakamı Musa Sarı , özellikle yaz aylarında kendilerine arsuz ilçesinde gezi yaptırabilecek nitelikte bir teknenin olmadığı yönünde yoğun talebin geldiğini, bu sayede o ihtiyacında giderirmiş olacağını da ekledi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet