Skip Navigation Links

Çaparali:'Herşey Sağlıklı,Temiz ve Modern Bir Yaşam İçin'

HATSU heyeti, Arsuz 1.Grup Kanalizasyon Şebekesi(Karaağaç ve Nardüzü Mah.) ile Belen Kollektör Hattı İnşaatı’nda incelemelerde bulundu.

Çaparali:'Herşey Sağlıklı,Temiz ve Modern Bir Yaşam İçin'Web
TV

Arsuz   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU) heyeti, Arsuz 1. Grup Kanalizasyon Şebekesi(Karaağaç ve Nardüzü Mah.) ile Belen Kollektör Hattı İnşaatı’nda incelemelerde bulundu.
 
HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali, HATSU Genel Müdür Yardımcısı Hüsna Karayazgan ile şube müdürleri sağlıklı yaşam ve gelecek için yapılan Arsuz 1. Grup Kanalizasyon İnşaatı kapsamında muhtelif noktalarda eş zamanlı devam eden altyapı çalışmalarını yerinde inceleyerek teknik ekiplerden bilgiler aldı.
 
Maliyeti 56 milyon 456 bin TL olan altyapı yatırımlarını yerinde inceleyen ve çalışmaların son durumları hakkında detaylı bilgiler alan Genel Müdür Çaparali, hayata geçirdiğimiz proje sayesinde Arsuz’un altyapı sorununa son vererek, modern, temiz ve daha yaşanabilir bir kente katkı sağlayacaklarını belirtti.
 
Muhtelif noktalardaki mahalle sakinleriyle de bir araya gelen Genel Müdür Çaparali, vatandaşlarla sohbet edip çalışmaların akıbetine yönelik kısa bilgilendirmede bulundu.
 
Arsuz’un acil ihtiyacı olan altyapının yapılmasından dolayı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali ve HATSU ekiplerine teşekkür eden mahalle sakinleri, altyapı çalışmaları sayesinde Arsuz’un daha sağlıklı ve temiz olacağından ötürü mutlu olduklarını ifade ettiler.
 
Arsuz ilçesinde süren dev çalışma kapsamında toplam döşenecek 163 km’lik hattın 53 km’si döşendi. Eş zamanlı olarak muhtelif noktalarda süren çalışmada 77 iş makinesi ve 145 personel görev yapıyor.
 
 
 
Çaparali:
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet