Skip Navigation Links

İskenderun'da “Annelik Psikolojisi” Konulu Seminer Yoğun İlgi Gördü.

İskenderun Belediyesi ile Türkiye Gençlik Vakfı Hatay Kadın ve Aile koordinatörlüğü tarafından düzenlenen panel yoğun ilgi gördü.

İskenderun'da “Annelik Psikolojisi” Konulu Seminer Yoğun İlgi Gördü.

Yerel   A+a-

Mavi Çocuk Akademisinde düzenlenen panele İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in eşi ve +1 Engelsiz İskenderun Derneği Başkanı Feray Dingil, YÖK Denetleme Kurulu üyesi Prof.Dr. Güler Alkan, İSTE Kütüphane ve Dokümantasyon daire başkanı Nurten Çelik, Mavi Çocuk Akademisi Okul Müdürü Birgül Türkay, TÜGVA Genel Merkez yöneticileri ile çok sayıda davetli ve veli katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından düzenlenen programın açılış konuşmasını yapan Türkiye Gençlik Vakfı Hatay Kadın ve Aile İl koordinatörü Zeynep Soylu, aileler ve toplumumuz için çok önemli olan, üzerinde titrediğimiz çocuklarımızın gelişimine olumlu katkı yapacağımız bir seminer düzenleme kararı aldıklarını belirterek ‘’10-35 yaş arası öğrenci, çalışan, eş ve anne olan hanımlarımızın, milli ve manevi değerlerimize bağlı, bilgi ve özgüven sahibi bir şekilde yetişmeleri noktasında çalışmalarda ve faaliyetlerde bulunuyoruz. Ayrıca aile kurumunu sosyal, kültürel ve eğitsel bakımdan destekleyecek paneller düzenlemekteyiz” diye konuştu.
Yapılan konuşmanın ardından Yazar Berin Tuncel “Annelik Psikolojisi “ konulu seminer verdi.
Video ve slayt gösterimi eşliğinde Annelere, çocuklarına karşı davranışları konusunda bilgiler verilen seminerde, aileler de çocuklarının sorunlarıyla ilgili Tuncel’e sorular yöneltti. Seminere katılan anneler ve konuklar İskenderun Belediyesine ve TÜGVA Hatay yetkililerine bu şekilde bilgilendirici etkinlikler düzenlediği için teşekkür etti.
Son olarak Türkiye Gençlik Vakfı Hatay Kadın ve Aile İl koordinatörü Zeynep Soylu panele katkılarından dolayı Yazar Berin Tuncel’e ve İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in eşi ve +1 Engelsiz İskenderun Derneği Başkanı Feray Dingil’e plaket takdim etti.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet