Skip Navigation Links

En Güzel Yemeği Yapmak İçin Yarıştılar

Nazım Culha, Arsuz Uluçınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde düzenlenen “Liseler Arası 2. Yemek Yarışması’na” katıldı.

En Güzel Yemeği Yapmak İçin YarıştılarWeb
TV

Arsuz   A+a-

 Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Arsuz Uluçınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde düzenlenen “Liseler Arası 2. Yemek Yarışması’na” katıldı.
Arsuz Uluçınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen yarışmaya Arsuz İlçe Kaymakamı Musa Sarı ve Arsuz İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez ile birlikte katılan Başkan Nazım Culha, yarışmacıları tek tek gezdi. Birçok ilçeden lisenin katıldığı yarışmada öğrenciler hünerlerini göstererek, en güzel yemekleri yaparak birinci olabilmek için birbirleri ile yarıştılar. Arsuz’da bu tarz etkinliklerin düzenlenmesinden dolayı memnun olduklarını belirten Başkan Culha, geleceğin aşçı adaylarını tebrik ederek, başarılar diledi. Yarışmada; Samandağ Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci olurken, Defne Nimet Fahri Öksüz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci, Arsuz Uluçınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ise üçüncü oldu. İskenderun Sahil Kız Meslek Lisesi ise Merid ödülünü almaya hak kazandı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En Güzel Yemeği Yapmak İçin Yarıştılar videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet