Skip Navigation Links

Sanayinin minik ellerine sağlık kontrolü..

Vakıflar haftası dolayısıyla İskenderun Aşevinde yemek yiyen ve maddi durumu yerinde olmayan işçi çocukları muayene edildi.

Yaşam   A+a-

 Vakıflar haftası dolayısıyla İskenderun Aşevinde yemek yiyen ve maddi durumu yerinde olmayan işçi çocukları muayene edildi. Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün 2009 yılını Vakıf medeniyeti ve sağlık yılı ilan etmesi üzerine harekete geçen Vakıf yetkilileri İskenderun Sanayi sitesine çalışan ve maddi durumu yerinde olmayan işçi çocukları muayene ettiler ve onlara diş macunu ile diş fırçası dağıttılar.
İskenderun Esnaf Kefalet Kredi kooperatif Başkanı Remzi Çaylı, maddi durumu yerinde olmayan ve sanayide kısıtlı imkanlarla çalışan işçi çocukların hayır sever vatandaşların katkıları ile her gün öğle yemeği verildiğini söyledi. İskenderun Aşevi Vakfı müdür Mehmet Doğan ise, muhtaçların gözetilmesi noktasında İskenderunlu hayırseverlerin katkıları ile Aşevinde işçi çocukların kazanlarının kaynadığını ifade etti.
Vakfılar Bölge Müdürü Abdullah Kayan ise, “Vakıflar haftası dolayısıyla Hatay il genelinde faaliyetlerimiz devam ediyor. Muhtaçların gözetilmesi, insanlara sağlık hizmeti verilmesi, toplum olarak birlik ve beraberliğin sağlanması noktasında çaba sarf ediyoruz” ifadesini kullandı.
Aşevinde düzenlenen sağlık taramasına Vakıflar bölge Müdürü Abdullah Kayan, İskenderun Esnaf Kefalet Kredi Kooparatif Başkanı Remzi Çaylı, Aşevi Vakfı müdürü Mehmet Doğan, İskenderun Sağlık Grup Başkanı Dr. Oğuz Zafer Karahan katıldı. İşçi çocukları Kulak Burun Boğaz Doktoru Ramazan Gümüş ile Göz Doktoru Necmettin Minioğlu ve Dr.Kazım Öztürk muayene ettiler.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet