Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İGEV Öğrenci Yurdu’na HBB’den Firesiz Onay

Türkiye Cumhuriyetine bağlı Atatürkçü ve çağdaş Üniversite öğrencilerinin eğitimine destek veren İskenderun Güney Eğitim Vakfı (İGEV),

İGEV Öğrenci Yurdu’na HBB’den Firesiz Onay

Eğitim   A+a-

İskenderun’da gerçekleştirmeyi tasarladığı öğrenci yurdu ve kolej gibi yatırım projelerini adım adım hayata geçiriyor.
Yurt alanı olarak tescil edilmiş olan İGEV’e ait 5354 m2lik arsa’nın öğrenci yurdu olarak yapımıyla ilgili proje’nin Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından tam destekle onay alması sevinçle karşılandı.
HBB’nin son meclis oturumunda gündeme alınarak, tüm üyelerin onayıyla kabul edilen projeyle 600 kişilik öğrenci yurdu’nun temelinin Ocak ayında atılması ve binanın 15 ay içinde tamamlanması öngörülüyor.
Meclis oturumunda tüm meclis üyelerinin ortak olurunu alarak onaylanan bu projeyle ilgili İGEV yönetim kurulu adına konuşan Başkan Şefik Uyar; “Parti gözetmeden tüm üyelerin onayıyla kabul edilen meclis kararından dolayı HBB Meclis üyelerini kutluyoruz ve hepsine İGEV adına, gençlerimiz adına şükranlarımızı sunuyoruz. Firesiz tüm meclis üyelerimizin onayını ve güvenini almış olmaktan dolayı çok mutluyuz ve gururluyuz. Öğrencilerimizin eğitimine destek amaçlı oluşan bu güzel birlikteliklerin devamını dileriz” dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar