Skip Navigation Links

Kırıkhan OSB’ye Kavuşuyor…

Hatay’ın Kırıkhan İlçesinde kurulması planlanan Organize Sanayi Bölgesi'nin Tapusunu Maliye Bakanlığından almak için tapu parası yatırıldı.

Kırıkhan OSB’ye Kavuşuyor…

Ekonomi   A+a-

Ovanın gücüne güç katacak, bereketli topraklarda yetişen ürünlerin fabrikalarda işlenerek ekonomiye kazandırılması için başlatılan Kırıkhan OSB projesi için önemli bir adım daha atıldı.
Kırıkhan OSB’nin tapu bedeli Maliye Bakanlığı’na yatırıldı.
Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz yaptığı açıklamada şöyle dedi:
“Hayallerimiz gerçek oldu! Ticaret Odası başkanımız Numan Bölükbaş ile birlikte Kırıkhan’daki istihdama büyük katkı sağlayacak olan ve Kırıkhan’ın en büyük eksiliğinin tamamlanması yolunda önemli bir adımı atmış bulunuyoruz. Kırıkhan için hayalini kurduğumuz ve halkımıza vermiş olduğumuz bir proje sözünü daha gerçekleştirerek Kırıkhan Ceylanlı-Karaçağıl Mahalleri arasında kurulacak olan Organize Sanayi Bölgesi'nin tapusunu almak için Sanayi Bakanlığında yapılan girişimler sonucunda Kırıkhan Belediyesi ile Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası tarafından tapu parasını yatırmış bulunmaktayız. Şimdiki hedefimiz, en kısa zamanda yer tahsisine başlanarak Büyük sanayi işletmelerinin bir an önce Kırıkhan’a kurulması, kurulan bu işletmelere yöremiz insanlarının istihdam edilmesi ve Kırıkhan ile Hatay’ın gelirine katkıda bulunulmasıdır.”
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet