Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Belen Belediyesi Çocuk Meclisi Belenli Çocuklar İçin Toplandı

Belen Belediyesinin Çocuk Meclisi’nin 2018-2019 Eğitim Öğretim yılının ilk toplantısı Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirdi.

Belen Belediyesi Çocuk Meclisi Belenli Çocuklar İçin Toplandı

Belen   A+a-

 Belen Belediyesinin Çocuk Meclisi’nin 2018-2019 Eğitim Öğretim yılının ilk toplantısı Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirdi. İlçede eğitim-öğretim gösteren tüm okullardan gelen öğrencinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda yeni yönetim kurulu ve komisyon üyeleri belirlendi.
 
Çocuk Meclisi Başkanı Şevket Çalışkan Ortaokulu öğrencisi Beyza Bönceoğlu, Başkan Yardımcılığına Gazi Abdurrahman Paşa Öğrencisi Mina Aktaş, Yazmanlık görevine ise Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu öğrencisi Burak Kekeç seçildi. Komisyonlarını oluşturarak Belenli arkadaşları için çalışmaya başlayan Çocuk Meclisinde konuşan Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu şu ifadeleri kullandı;
 
“3 yıl önce kurduğumuz Çocuk Meclisimizin ilçemizde öğrenim gören çocuklarımız için böylesine istekle çalıştığını görmek bizler için en büyük gurur kaynağı oluyor. Çocuklarımızı her anlamda hayata karşı sağlam yetiştirmek, güçlü ve ne istediğini bilen bir birey olarak büyütmekle yükümlü olan bizler, çevre etkenlerle birlikte gelişim çağındaki kıymetli gençlerimize örnek ve ışık olmak zorundayız. Bir siyaset insanı olarak her zaman üstüme düşeni yapmış ve yapıyor olmakla birlikte, vicdani açıdan bir çocuğu dahi mutlu etmenin verdiği huzur ile görevimi yerine getiriyorum. Çocuk Meclisimiz bizim gözbebeğimiz haline dönüştü. Geçtiğimiz yıllarda belki de hayatlarında hiç yaşamadıkları tecrübelere erişen bu minik kalplere ön ayak olmuş olmak, gurur kaynağımızdır. İnşallah bu yılda meclisimizde alınan kararlar Belenli çocuklarımız için yepyeni ve güzel günlere vesile olur. Kararlarınızı uygulamak bizim için mutluluktur çocuklar.” Şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar