Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

MEDLEY Döner Izgara-Kebap Salonu Hizmete Girdi

İşletmeciliğini Filiz& Yusuf Bacı’nın yaptığı MEDLEY Döner ızgara-kebap salonu düzenlenen görkemli bir törenle hizmete girdi.

MEDLEY Döner Izgara-Kebap Salonu Hizmete Girdi

Ekonomi   A+a-

Hürriyet Mahallesi Yavuz Sultan Selim Caddesi İstiklal Makzume Anadolu Lisesi karşısındaki bulunan Medley döner ızgara-kebap salonunun açılışına Yazar Ailesinin büyüğü Ali Yazar, oğlu Semir Yazar, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık, Filiz-Yusuf Bacı çifti alile yakınları ile kalabalık davetli topluluğu katıldı.
MEDLEY Döner ızgara-kebap salonunun açılış kurdelesini Yazar Ailesinin büyüğü Ali Yazar, oğlu Semir Yazar, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık ve işletmeci çift birlikte ‘Hayırlı olması’ dileğiyle kestiler. Hizmete giren döner-ızgara-kebap salonunda ağırlanan konuklara çeşitli ikramlarda bulunuldu.
İşletmeci Yusuf Bacı Salonlarına konuk olan müşterilerine tam bir huzur ortamı, aynı zamanda et-tavuk Döner-ızgara-kebap çeşitlerini de kendine has bir lezzet ve damak tadıyla sunduklarını belirterek bunun yanı sıra sipariş edilmesi halinde evlere, işyerlerine de damak tadını ulaştırdıklarını söyledi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş