Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Güler: 'Hatay'da birlikte yönetime ihtiyaç var'

AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Güler, Hatay'ın birlikte çalışma ve uzlaşıya ihtiyacı olduğunu kaydetti.

Güler: 'Hatay'da birlikte yönetime ihtiyaç var'

Politika   A+a-

Defne ilçesinde ziyaretlerde bulunan ve burada kanaat önderleriyle buluşan Güler, Hatay'ın uzlaşıdan, birlikte çalışma anlayışından ve istişareden yoksun bir şekilde yönetildiğini kaydederek, şöyle devam etti:
"İller Bankası'ndan Hatay Büyükşehir Belediyesine, ilçelerden katbekat daha fazla ödenek geldiğini ifade ederek, "Baktığınız zaman Hatay'ı yeni baştan inşa edecek bir bütçe var ve bu plan, program yokluğunda çarçur edilen bir bütçe. Hatay'da bir uzlaşıya ihtiyaç var. Birlikte çalışma, beraber hareket etme, toplumun dinamikleri ile fikir alışverişinde bulunup, kentin veya ilçenin gerçek ihtiyaçlarını, önceliklerini belirleyip, Hatay'ın birlikte imara ihtiyacı var. Bugün Hatay'da biz ondan yoksunuz."
Defne ilçesinde mahalle toplantıları da gerçekleştiren ve esnaflara hayırlı kazançlar dileyen Güler'e, AK Parti Defne İlçe Başkanı Kenan Türkmen, bazı kanaat önderleri ve partililer eşlik etti.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar