Skip Navigation Links

Nasır Tokmak vefat etti.

Bölgemizin tanınmış simalarından yaş meyve sebze ihracatçısı Nasır Tokmak vefat etti. Nur Tarım'ın sahibi olan Tokmak, uzun süredir tedavi görüyordu.

Yaşam   A+a-

Bölgemizin tanınmış simalarından yaş meyve sebze ihracatçısı Nasır Tokmak vefat etti. Nur Tarım’ın sahibi olan Tokmak, uzun süredir tedavi görüyordu.
Nasır Tokmak’ın vefatı bölgemizde büyük bir üzüntüye neden oldu.
Mehmet Ali, Yusuf ve Erdal Tokmak’ın babaları, Rende Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Rende’nin de kayınpederi olan Nasır Tokmak, Nur Tarım’da düzenlenen cenaze töreninin ardından Samandağ Şoförler Odası’na ait ambulansla memleketi Samandağ’a götürülerek Meydan Köyü’ndeki aile kabristanında toprağa verildi.
Nasır Tokmak için İskenderun’da düzenlenen cenaze törenine; İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Cinel, Dörtyol İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yavuz Yolcu, Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu ve daha çok sayıda tanınmış sima, yakınları ve sevenleri katıldı.
Biz de 8. Gün Gazetesi ve www.8gunhaber.com yayın kuruluşları olarak Merhum Nasır Tokmak’a Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerinin şahsında tüm bölge halkına başsağlığı diliyoruz.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet