Skip Navigation Links

Artvin Hopa Spor 1 Erzin Belediye Spor 1

Erzin Belediye Spor deplasmandan 1 puan ile dönerken, Payas Spor ise eli boş dönüyor...

Artvin Hopa Spor 1 Erzin Belediye Spor 1

Spor   A+a-

Spor Toto 3. Lig 1. Grubunda mücadele eden Erzin Belediye Spor, Hopa ilçe stadında yapılan karşılaşmada Artvin Hopa Spor ile 1-1 berabere kalarak kentine 1 puan ile dönüyor. Ahmet Balkan, Mutlu Çiğdem ile Enes Biroğlu'nun yönettiği karşılaşmada Erzin Belediye Spor'un golünü 31. dakikada Ahmet Tamet atarken, ev sahibi Artvin Hopa Spor'un golünü de 57. dakikada Mustafa Serkan Demirel attı. Müsabakanın 61. dakikada Artvin Hopa Spor'dan İsmail Sarı ikinci sarı kartın ardından kırmızı kart gördü.
 
Anagold 24 Erzincan 2 Payas Spor 0
 
Spor Toto 3. Lig 3. Grubunda mücadele eden Payas Spor, deplasmanda Anagold 24 Erzincan Spor'a 2-0 mağlup oldu. Ev sahibi Anagold 24 Erzincan Spor'un gollerini 9. dakikada Tuncay Kılınç, 29. dakikada da Ali Öztürk attı.
 
 
 
Kırıkhan Spor 2 Adana Vefa 01 Spor 1
 
Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grubunda mücadele eden Kırıkhan Spor, ilçe stadında yapılan ve Burak Doğru, Oğuz Başeğmez ile Kübra Kahraman'ın yönettiği karşılaşmada a-Adana Vefa 01 Spor'u 2-1 mağlup etti. Kırıkhan Spor, elde ettiği bu galibiyetin ardından puanını 18'e çıkartırken, haftayı yenilgiyle kapatan Adana Vefa 01 Spor'da 6 puanda kaldı.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet