Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

DASİFED’ den İGC’ye Ziyaret

DASİFED’ den İGC’ye Ziyaret

DASİFED’ den İGC’ye ZiyaretWeb
TV

Gündem   A+a-

 Kısa adı (DASİFED) Doğu Akdeniz Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu olan DASİFED Başkanı Faruk Ekinci ile Yönetim Kurulu üyeleri İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ne nezaket ziyareti yaptılar.
Yönetim Kurulu üyeleri ARİAD Başkanı Adnan Ağır, HASİAD Başkanı Gökhan Alkan, ATSİAD Başkanı Yusuf Yılmaz ve diğer yöneticilerle birlikte gelen Ekinci, DASİFED olarak TÜRKONFED’e bağlı olduklarını belirterek, şunları söyledi:
‘’TÜRKONFED Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşudur. 26 tane bölgesel 3 tane sektörel olmak üzere 29 federasyondan oluşur. İçerisinde toplan 246 dernek 24 bin iş insanı ve 44 bin şirket bulunmaktadır. Kalkınma ajanslarının bulunduğu her yerde TÜRKONFED vardır. TÜRKONFED olarak bundan sonra etkinliğimizi arttırarak çalışacağız. Türkiye’nin her köşesini temsil eden ve gönüllülerden oluşan sivil toplum kuruluşu olacağız. Amacımız Türkiye’nin sorunlarının üzerine gitmek, iyi olan şeyleri daha iyi yapmaktır. Bunları yapabilmek için basının desteği çok önemlidir. Ancak basının desteğiyle ileri gidebiliriz. Çok önemli hedeflerimiz var. Sahip çıkmamız gereken dev bir ülke var. Bu ülke elimizden altından kayıp gitmesin. Bugün Suriye’nin başına gelenler her ülkenin başına gelebilir. Yarının ne olacağını bilemiyoruz.’’
Ülkemiz için bu ortamda Güç Birliğinin çok önemli olduğunu belirten Ekinci, işe sımsıkı sarılmamız halinde ülkemizin başına hiçbir şeyin gelmeyeceğini ifade etti.
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık ise ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi.
İGC Başkanı Cıncık konuşmasına şöyle devam etti: Biz İGC olarak İskenderun’da milletvekillerine, sivil toplum kuruluşlarına, iş adamlarına katılacağı büyük bir ‘Güç Birliği’ platformu oluşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Olumsuzluklara karşı çıkmak ve olumlu her şeyi desteklemek en önemli çalışmalarımız arasında olacak. Bugüne kadar iyi niyetle kurulmak istenen lobiler bazı güçler tarafından karşı çıkılarak engellendi. Bu kez inanıyoruz ki bizi kimse engelleyemeyecek. Bu lobi İskenderun’un geleceğine imza atacak. Sizleri de aramızda görmek bizleri mutlu edecektir.’’
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
DASİFED’ den İGC’ye Ziyaret videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar