Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Yükseliş’e Geçmek Yaratıcılık ve Fark Yaratmakla Olur!

Yükseliş’e Geçmek Yaratıcılık ve Fark Yaratmakla Olur!

Yükseliş’e Geçmek Yaratıcılık ve Fark Yaratmakla Olur!   Web
TV

Eğitim   A+a-

 “Etkili Veli Seminerleri” kapsamında düzenlenen konferansta Eğitim Uzmanı, NTV Eğitim Editörü "Doğru Tercih" programı yapımcısı ve moderatörü Sadık GÜLTEKİN Özel Arsuz Yükseliş Koleji velileri ile Bilim Kampüsü Ersan Zengin Konferans Salonunda keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.
İyi bir üniversiteyi bitirmekten çok fark yaratmayı, yaratıcı olmayı ve hayatta iz bırakmanın önemine vurgu yapan Sadık Gültekin, yaratıcılığın önündeki engellerin kaldırılmadığı bir sistemde gençlerin ezbercilikten kurtulamayacağına dikkat çekti.
Özel Arsuz Yükseliş Koleji Genel Müdürü Aykut Davut Öktem’in de, İngilizce Bölüm Başkanı Esen Tandıraz’a plaket takdim ettiği etkinlik öncesinde, uluslar arası elde edilen başarısının gururu yaşandı. Uluslararası kurullarda sunduğu projeleri, yaptığı sunumlardan dolayı Esen Tandıraz’a plaket veren Aykut Davut Öktem, Özel Arsuz Yükseliş Koleji’nin önümüzdeki dönemlerde büyük projelerle gündemde olmaya devam edeceğini söyledi.
Programın sonunda Özel Yükseliş Kolejleri Kurucusu Nuri Üysen, etkili sunumun ardından NTV Eğitim Editörü "Doğru Tercih" programı yapımcısı ve moderatörü Sadık GÜLTEKİN’e plaket verdi.
 
 
 
 
 
 
 
Yükseliş’e Geçmek Yaratıcılık ve Fark Yaratmakla Olur!    videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar