Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İbrahim Gülerden İMEAK'a Ziyaret

Akparti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi’ni Ziyaret Etti.

İbrahim Gülerden İMEAK'a Ziyaret

Yerel   A+a-

İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi’ne Akparti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, yöneticileriyle birlikte nezaket ziyaretinde bulundular.
Akparti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler ve yönetimini, İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu, Meclis Başkanı Adnan Yener ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılandı.
Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette yapılacak seçim çalışmaları münasebetiyle Akparti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi yönetimine denizcilik alanında ne gibi yatırımlar ve yapılması gereken çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Akparti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler “Hatay’ın vizyonuna değer katacak, tüm kesimi kapsayan hizmet sevdamızı sürdüreceğimiz anlayış ile yola çıktık. İskenderun’da denizcilik alanında sorunları yapılması gereken eksiklikleri biliyoruz. Hatay, İstanbul’dan sonra Türkiye’nin en büyük lojistik bölgesidir. 2014’te 63 uluslararası nakliye firması birleşerek Hatay ro-ro firmasını kurduk. Kurulması çok zordu. Çünkü gemiyi ve denizi bilmeyen birbirine rakip kişiler bir araya gelecekti. 2 yıl kiralık gemilerle çalıştık. Daha sonra şirketin başkanı olarak İtalya’ya giderek bir gemi satın aldım. Bu gemi kendi özelliklerine göre Türkiye’nin en büyüğü. Geminin adını Habib-i Neccar koyduk. İşleri yetiştiremediğimiz için Rusya’dan Beyazıt Bestami adını verdiğimiz bir gemi daha satın aldık. Önümüzdeki günlerde İskenderun Körfezine gelecek. Hataylıları 2 gemi sahibi yapmış olduk. Bu başarının nedeni şeffaflık, dürüstlük ve istişaredir” diye belirtti.
Güler sözlerine şöyle devam etti; “Bizler de tabi hedefimiz hep birlikte Hatay’ımıza güzel hizmetler yapabilmek ve birlikte hizmet üretebilmek. İnşallah dönemimiz nasip olursa burada daha çok bir araya gelip istişare edeceğiz” diye değerlendirmelerde bulundu.
İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu “Ziyaretinizden dolayı çok memnuniyet duyduk. Denizcilik ve turizm anlamında hep birlikte İskenderun’umuza faydalı olmak adına güzel çalışmalar içerisinde olacağımızı umuyorum. Sizinde denizcilik sektörünü çok iyi bildiğinden dolayı eksiklerini gördüğünüzü biliyoruz. Umarım hep birlikte bu güzel çalışmaların içinde oluruz. Tüm adaylar gibi size de seçimlerde başarılar diliyoruz” diye konuştu.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar