Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Şehrimize Kattığınız Değerler Takdire Şayandır

İTSO yönetimi, Liyakat ödülü alan Romanya Fahri Konsolosu Rende’ye tebrik ziyaretinde bulundu.

Şehrimize Kattığınız Değerler Takdire Şayandır

Ekonomi   A+a-

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Meclis Başkanı Okan Belli ve yönetim kurulu üyeleri geçtiğimiz günlerde Romanya Hükümetinden Liyakat ödülü alan Romanya İskenderun Fahri Konsolosu Faruk Rende’yi konutunda ziyaret ettiler.
Türkiye ile Romanya arasında ticari ve kültürel bağların güçlendirilmesi için yoğun çaba sarf eden Fahri Konsolos Faruk Rende’yi Liyakat ödülünden dolayı tebrik eden İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz; “Meclis ve yönetim kurulum adına sizleri tebrik ediyoruz. Sizlerin gerek ticari gerekse kültürel anlamda şehrimize kattığınız değerler takdire şayandır. Bölge ticaretinin gelişmesi ve uluslararası ticaret köprülerinin kurulması konusunda gösterdiğiniz çabalardan dolayı sizleri tebrik ediyor, başarılı çalışmalarınızın devamını diliyoruz” dedi.
İskenderunlu iş insanı olan Fahri Konsolos Faruk Rende’ye Romanya Hükümeti tarafından Liyakat ödülü verilmesinin ayrı bir gurur kaynağı olduğunu ifade eden İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz; her iki ülke arasında oluşan ticaret ve kültür bağının geliştirilmesine katkı vereceklerini söyledi.
Romanya İskenderun Fahri Konsolosu Faruk Rende de, ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek; “İTSO Başkanımız Levent Hakkı Yılmaz, Meclis Başkanımız Okan Belli başta olmak üzere yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Bundan sonra da çalışmalarımız aynı azim ve gayretle devam edecektir” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.
Romanya İskenderun Fahri Konsolosu Faruk Rende’nin ziyaretinde, İTO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Meclis Başkanı Okan Belli, İTSO Başkan yardımcıları Muhsin Yeter, Mahir Taner, İTSO muhasip üye Gassan Kuran, İTSO yönetim kurulu üyeleri Müfit Tennioğlu, Raşit Özyurt, Selma Yılmaz ve Yusuf Yılmaz yer aldı.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar