Skip Navigation Links

Şampiyon'dan Şampiyonlara Ödül..

Şampiyonların tercihi Şampiyon Filtre, çalışanları arasında düzenlenen geleneksel voleybol ve masa tenisi etkinlikleriyle, ilk yardım kurslarında dere

Gündem   A+a-

 
 
Şampiyonların tercihi Şampiyon Filtre, çalışanları arasında düzenlenen geleneksel voleybol ve masa tenisi etkinlikleriyle, ilk yardım kurslarında dereceye girenlere ödüllerini düzenlenen törende verdi.
 
 
Şampiyon’dan Şampiyonlara Ödül..
Türkiye’nin gururu Şampiyon Filtre, Dünya’nın filtresini 24 yıldır üretmeye devam ediyor. Üretim, istihdam ve vergide rekorlar kıran 24 yıldır da İskenderun’un gururu olarak yüz akımız olan Şampiyon Filtre, kalitesiyle çevreye duyarlı filtreler üretirken, insana verdiği önemi de her fırsatta ortaya koyuyor.
Dünya’nın filtresini üreten çalışanlarıyla da aile olduğunu her fırsatta ortaya koyan Şampiyon Filtre yönetimi, Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Yılmaz’ın yolun başında 24 yıl önce ortaya koyduğu ilkelerinden ve prensiplerinden taviz vermiyor.
İnsan odaklı anlayıştan ödün vermeyen Şampiyon Filtre yönetimi, Genel Müdürü Selma Yılmaz kaptanlığında da önemli başarıların altına imza atıyor.
Şampiyon Filtre yönetiminin çok önem verdiği sportif etkinlikler ve ilk yardım kurslarında dereceye girenlere ödülleri İskenderun Organize Sanayi Bölgesi’ndeki fabrikada düzenlenen törende verildi.
Şampiyon Filtre Genel Müdürü Selma Yılmaz, hava muhalefeti nedeniyle bir süredir gerçekleştirilemeyen şenliklerin ilk fırsatta yapılacağını söyledi.
Çalışanların şenlik haklarının saklı olduğunu belirten Selma Yılmaz, gösterilen performans ve sahiplenme duygusundan dolayı çalışanlara ayrıca teşekkür etti.
Şampiyon Filtre Finans Müdürü Mithat Elmacı, düzenlenen voleybol ve masa tenisi turnuvalarıyla ilk yardım kurslarına çalışanların ilgi göstermesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Normal şartlarda ödüllerin şenlikte verilmesinin planlandığını ancak hava muhalefeti nedeniyle şenliğin ileri bir tarihe ertelenmesinden dolayı ödüllerin sahiplerine verilmesini istediklerini belirten Elmacı, fabrika içindeki dayanışma ruhunun memnun edici seviyede olduğunu söyledi.
Konuşmaların ardından Voleybol müsabakalarında ilk üçe girenlere, masa tenisinde ilk iki sırayı paylaşanlara, hakemlere ve arama kurtarma ekibine ödülleri Şampiyon Filtre Genel Müdürü Selma Yılmaz, Finans Müdürü Mithat Elmacı ve İşletme Müdürü Esad Budak tarafından verildi
 

Şampiyon Filtre'den Ödül 8gun
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet