Skip Navigation Links

Haftanın Spor Haberleri

Bu hafta mücadele eden takımların maç sonuçları

Haftanın Spor Haberleri

Spor   A+a-

Payas Spor 1 Halide Edip Adıvar Spor 1
 
Spor Toto 3. Lig 3. Grubunda mücadele eden Payas Spor, kendi saha ve seyircisi önünde Halide Edip Adıvar Spor ile 1-1 berabere kaldı. Payas ilçe stadında oynanan ve Furkan Bakan, Salman Timur ile Burak Sami Şad'ın yönettiği karşılaşmada ev sahibi Payas Spor'un golünü 9. dakikada Deniz Karadeniz, misafir ekip Halide Edip Adıvar Spor'un golünü ise 13. dakikada Emre Turan attı. Alınan bu sonucun ardından Payas Spor, 24 puan ile puan cetvelinin 7. sırasında yer alırken, Halide Edip Adıvar Spor ise 18 puan ile 13. sırada bulunuyor.
 
 
 
İskenderun Belediye Spor Şokta
 
Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grubunda mücadele eden Hatay temsilcisi İskenderun Belediye Spor, kendi saha ve seyircisi önünde İçel Spor'a ikinci yarıda kalesinde gördüğü gollerle 2-0 mağlup olmasının ardından camiasına şok etkisi yarattı. Turuncu malililer sahada istenilen futbolu sergileyemeyince, Mersin temsilcisi İçel Spor, kendine yakışan futbolu ortaya koyarak hakkı olan 2-0 lık galibiyeti elde etti.
 
İskenderun 5 Temmuz stadında yapılan ve Kemal avaş, Mehmet Erdoğan ile Feyzullah Çimen'in yönettiği müsabakanın ilk yarısı golsüz tamamlandı.
 
Müsabakanın ikinci yarısının 52. dakikasında İçel Spor, Güven Güneri'nin güzel golüyle 1-0 öne geçti. Yediği golün etkisini üzerinden atlatamayan Turuncu Malililer, 56. dakikada Recep Çoban'ın golüyle rakibi İçel Spor karşısında 2-0 mağlup duruma düştü. Başkan gol olmayınca İçel Spor, deplasmanda İskenderun Belediye Spor'u 2-0 mağlup ederek kentine 3 puan ile dönüyor.
 
Alınan bu sonucun ardından İçel Spor puanını 21'e yükseltirken, İskenderun Belediye Spor'da 15 puanda kaldı.
 
 
 
Erzin Belediye Spor 2 Nazilli Belediye Spor 2
 
Spor Toto 3. Lig 1. Grubunda mücadele eden Güney temsilcisi Erzin Belediye Spor, Şehit Muhammet Oğuz Kılınç stadında yapılan karşılaşmada Nazilli Belediye Spor ile 2-2 berabere kaldı. Alican oysal, Bekir Yücel ile Serhat Sağır'ın yönettiği karşılaşmada ev sahibi Erzin Belediye Spor'un gollerini 2. dakikada Nureddin Ersoy, 54. dakikada da Uğurcan İkikardeş, misafir ekip Nazilli Belediye Spor'un gollerini de 20. dakikada Burak Özbakır, 90x7. dakikada da İlyas Sarı attı.
 
 
 
Kırıkhan Spor (U-17) Şampiyon
 
2018-2019 Futbol Sezonu Hatay Amatör Küme (U-17) ligine Hatay'ın muhtelif sahalarında yapılan karşılaşmalarla devam edildi. Sarıseki Fuat Tosyalı Sor Kompleksinde yapılan haftanın en önemli karşılaşmasında (U-17) Ligi (E) grubunda lider durumda olan Kırıkhan Spor, takipçisi Kayra Spor'u 3-2 mağlup etti. Alınan bu sonucun ardından ligi 30 puan ile kapatan Kırıkhan Spor grubunda şampiyon oldu.
 
 
 
Samandağ Spor Gençlerde Şampiyon
 
2018-2019 Futbol Sezonu Hatay Amatör Ligi (U-17) Gençler kategorisi (C) grubunda mücadele eden Samandağ Spor, ligin son haftasında Hatay Öncü Gençlik Spor'u her iki yarıda atılan gollerle 5-1 mağlup etti. Ligi 27 puan ile tamamlayan Samandağ Spor (U-17) takımı, grubunda şampiyon oldu.
 
 
 
İskenderun Belediye Spor Gençleriyle Gülüyor
 
2018-2019 Futbol Sezonu Hatay Amatör Küme (U-17) Gençler liginde mücadele eden İskenderun Belediye Spor, 5 Temmuz dış sahasında yapılan karşılaşmada Karaağaç Spor'u 4-0 mağlup etti. Turuncu Mavili ekip İskenderun Belediye Spor'un gollerinin 3 tanesini Cuma Coşkun atarken, diğer golü ise Erol Kocaman attı.
 
Alıan bu sonucun ardından Ligi 26 puan kapatan İskenderun Belediye Spor (U-17) takımı (D) grubunda şampiyon oldu.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet