Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Seyfi Dingil Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, halka hizmet noktasında vatandaşlarla sürekli iletişim halinde olduklarını belirtti.

Başkan Seyfi Dingil Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Yerel   A+a-

Kentin çeşitli yerlerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, "İskenderun çehresini değiştirecek çalışmalarımız sürüyor" dedi.
Başkan Seyfi Dingil, çarşı merkezinde esnaf ve vatandaşlarla çay içip sohbet etti. İskenderun Belediyesi olarak talep ve önerilerini sordu. Esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılan Başkan Seyfi Dingil, İskenderun Belediyesinin kent genelinde devam eden çalışmalar ile ilgili vatandaşlara bilgi verdi.
Hizmet Odaklı Çalışıyoruz
Hizmet odaklı çalıştıklarını vurgulayan Başkan Seyfi Dingil, "İskenderun’da görev yapan muhtarlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla, kanaat önderleri esnaflarımız ve vatandaşlarımızla istişare toplantıları düzenleyerek İskenderun’daki eksikleri anında tespit ediyor, çözüm için ilgili birimlere talimat veriyoruz. İskenderun çehresini değiştirecek çalışmalarımız sürüyor" dedi.
Başkan Seyfi Dingil ziyaretlerde ayrıca belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler veriyor vatandaşlarımızın görüş ve önerilerini dinliyor.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar