Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Ergündüz: “İyi bir ekiple İskenderun'a güzel hizmetler kazandıracağım”

Ak Parti'nin İskenderun'da ki aday adayları içerisinde en çok dikkat çeken isimlerinin başında gelen Mehmet Ergündüz'e destek çığ gibi büyüyor.

Ergündüz: “İyi bir ekiple İskenderun'a güzel hizmetler kazandıracağım”

Politika   A+a-

Sosyal ve yatırım odaklı projelerinde özelikle insana hizmeti gaye edindiklerine dikkat çeken İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Ergündüz, özellikle sosyal projelerle hem istihdam sağlamak, hem de vatandaşların huzurlu ortamlarda yaşamayı sağlamayı hedefledikleri projeleri olduğunu söyledi.
İskenderun'un sorunlarını çözme konusunda çok önemli projeler hazırladığını dile getiren Ergündüz, “İskenderun'a ve ülkeme en iyi ve en kaliteli hizmeti sunmak için Belediye Başkan aday adayı oldum. Parti kurmaylarımızın takdiri ile görev verilirse projelerimi tek tek gerçekleştireceğim.” dedi.
İyi bir ekiple İskenderun'u hak ettiği yere taşıyacağını belirten Ergündüz, “İskenderun'un sorunlarını ve çözüm yollarını biliyorum. Bu yolda verilecek mücadeleye katkı sağlamak istiyorum. Her zaman ekip çalışmasının başarılı sonuçlar doğuracağına inandım. İyi bir ekiple İskenderun'a güzel hizmetler kazandıracağımıza inanıyorum. Tek amacım hizmet. İskenderunlulara her yönden en iyi hizmetin sunulması için bu göreve talip oldum. Görev verildiği takdirde elimden gelen gayreti göstereceğim. İskenderun'un refah seviyesini, esnafın gelirini artıracak projelere imza atmak istiyorum. İskenderun sevdalısı bir adamım.” ifadesini kullandı.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş