Skip Navigation Links

Şenliklerde büyükler de nostalji yaşıyor..

İskenderun Belediyesi'nin Ramazan Şenlikleri değişik mahallerde devam ediyor.

Yaşam   A+a-

İskenderun Belediyesi’nin Ramazan Şenlikleri değişik mahallerde devam ediyor. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdikleri şenliklerde 7’den 70’e herkes eğlenirken, toplum olarak gelenek ve göreneklerin yaşatılmasının önemli olduğu vurgulandı.
İskenderun Akçay İlköğreim Oklu Bahçesi’nde önceki akşam gerçekleştirilen şenliğe İskenderun Belediye Başkan Vekili Mustafa Alper Menteşoğlu’da katıldı. Halkı selamlayan Başkan Vekili Menteşoğlu, zaman zaman alkışlarıyla sahne alan oyunculara da destek verdi.
Geceye misafir sanatçı olarak katılan Aşık Duran Bebek sazı ve sözüyle şenliğe renk kattı.
Öte yandan şenliklere izlemeye gelen izleyiciler arasından özellikle çocukların ve gençlerin yetişkinlere göre daha fazla eğlendikleri gözlendi.
Ramazan Şenlikleri’ni ekibiyle birlikte sürdüren Faruk Ağar ve arkadaşları ise sandalye, yoğurt yeme, çuval ve kol bastı yarışmaları, ilizyon gösterileri ve diğer etkinliklerle şenliklerin coşku içinde geçmesine vesile oluyorlar.
Ramazan Şenliklerinin yarın akşam (Perşembe) Barbaros Lisesi bahçesinde saat 20.30 itibariyle devam edeceği, sonraki günlerde ise diğer bazı mahallerde devam etmesi planlanıyor.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet