Skip Navigation Links

Mehmet Ergündüz iddialı konuştu: “Seçimi Kazanacak Tek Aday Benim”

Ak Parti’den İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı olan Mehmet Ergündüz, çalışmalarını hızlandırdı.

Mehmet Ergündüz iddialı konuştu: “Seçimi Kazanacak Tek Aday Benim”

Politika   A+a-

İskenderun’da birçok eksiğin giderilmesi için başkanlığa talip olduğunu ifade eden Ergündüz, “Amacım toplumun bir kesimini değil, tüm kesimlerine hizmet edip kucaklamaktır” diyerek, birlik ve beraberlik mesajları verdi.
Karayılanlı olan Ergündüz, ayrıca Bekbele, Sarıseki, Azganlık ve Denizciler’de de halkla iç içe olduğu için beldelerde büyük bir oy potansiyeline sahip olduğunu belirterek, aday olduğu takdirde İskenderun’da da her kesimden büyük oranda oy alabileceğini vurguladı. İskenderun’da da çocukluk yıllarından bu yana esnafla ve halkla iç içe olan Ergündüz, hemen hemen İskenderun’da herkesi tanıdığını belirterek, din ve kültür bakımından herkese hitap edebilecek tek adayın kendisi olduğunu vurguladı.
Kültür ve inanç yapısı bakımından Hatay ve İskenderun’un dünyaya örnek bir şehir olduğundan bahseden Ergündüz, “Biz burada bütün farklılıklar ile beraber yaşıyoruz. Bu topraklarda değişik mezhepleri ile beraber tüm dünya da örnek bir Hatay oluşturduk. Tüm farklıklar ile birlikte bu ülke bizimdir. Bu ülkenin başına bir şey gelirse hepimizin başına bir şey gelir. O yüzden birlikte olacağız, beraber olacağız ve büyük olacağız. Benim her kesimden, her partiden, her mezhepten dostlarım olduğu için aday olduğum takdirde İskenderun’da Ak Parti’nin oylarında patlama yaşatacağıma inanıyorum. Hedefimiz olan gönül belediyeciliğinin temelinde birliktelik ve kardeşlik var. Bizler bu süreci bu temeller üzerine inşa edeceğiz. Rabbim birlikteliğimizi bozmasın. İskenderun coğrafyamızın önemli yerlerinden biri. Biz İskenderun’u daha da geliştirmek ve güzelleştirmek için hizmet etmeye talibiz. Kısacası sorunları, sorun olmaktan çıkarmak için geliyoruz. Sizlerin hizmetkarı olmak için göreve hazır olduğumu buradan bir kez daha huzurlarınızda beyan ediyorum.” dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet