Skip Navigation Links

Rıfat Fırat Son Yolculuğuna Uğurlandı.

Geçirmiş olduğu kalp rahatsızlığı yüzünden iki haftadan bu yana İskenderun Devlet Hastanesi'nde yatan İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı

Yaşam   A+a-

Geçirmiş olduğu kalp rahatsızlığı yüzünden iki haftadan bu yana İskenderun Devlet Hastanesi’nde yatan İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat’ın kardeşi Rıfat Fırat, dün hastanede hayatını kaybetti.
Ölümüyle bütün sevenlerini yasa boğan 63 yaşındaki Rıfat Fırat, İskenderun Kaptan Mehmet Paşa Camii’nde kılınan öğle namazının ardından Asri Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Kaptan Mehmet Paşa Cami’in de neredeyse dolup taşan insanların gözleri yasa boğulurken cenaze namazına İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Cinel, İskenderun Belediye Meclis Üyeleri, Kuyumcular ve rahmetli Rıfat Fırat’ın bütün sevenleri ile birlikte kılınan cenaze namazının ardından Karaağaç Asri Mezarlığına defnedilmek üzere gidildi.
Mezarlıkta da Kuyumcular Ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat’ı yalnız bırakmayan yakın çevresi baş sağlığı dileyerek dağıldılar.


 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet