Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

HATSU Heyeti Hizmet Noktasında Denetimlerini Sürdürüyor

HATSU Heyeti Hizmet Noktasında Denetimlerini Sürdürüyor

HATSU Heyeti Hizmet Noktasında Denetimlerini SürdürüyorWeb
TV

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), hizmet çıtasını daha yükseğe çıkarma, kaliteli ve kalıcı hizmet etmek adına saha denetimlerini sürdürüyor.
 
Hatay genelindeki bütün ilçelerde yapılan hizmetleri bizzat kontrol etmek ve personelin koordinesini sağlayarak vatandaş memnuniyeti odaklı gerçekleştirilen denetime HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali ve Daire Başkanları katıldı.
 
İlçe hizmet binalarında görev yapan personel ve işlem yapan vatandaşlar ile biraraya gelen Genel Müdür Çaparali, önceliklerinin vatandaşların memnuniyetini sağlayarak temiz bir içmesuyu ile sağlıklı bir yaşam alanlarını oluşturmak olduğunu vurguladı.
 
Hizmetlerimizi daha iyi bir hale getirmek amacıyla personel ve vatandaşlarımızla sürekli istişare içinde olduklarına dikkat çeken Çaparali, ilimizin gelecek nesillere iyi bir şekilde aktarılması adına mücadele ettiklerini belirtti.
 
Gösterilen ilgi ve alakadan dolayı teşekkür eden HATSU heyetine teşekkür eden vatandaşlar, verilen mücadelenin ve emeklerin takdire şayan olduğunu belirtti.
 
 
 
HATSU Heyeti Hizmet Noktasında Denetimlerini Sürdürüyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar