Skip Navigation Links

Yatağınız Size Özel Sleep To Live Olsun..

Tek kişilik ve çift kişilik yatak seçenekleri bulunan Sleep To Live, Hatay'da sadece Fener Caddesi'nde hizmet veren Yataş Bayisi Özkaya Ltd. Şti'nde b

Yaşam   A+a-

 
Tek kişilik ve çift kişilik yatak seçenekleri bulunan Sleep To Live, Hatay’da sadece Fener Caddesi’nde hizmet veren Yataş Bayii Özkaya Ltd. Şti’nde bulunabiliyor. Yatağın özelliğinden kaynaklanan bel, sırt ve boyun ağrıları da Sleep To Live kişiye özel yatak tasarımı sistemi ile çözülüyor. Kişiye özel yataklara sahip olmak için yine Yataş Sleep To Live, müşterilerine özel Finans Bank’tan 5 ay ertelemeli 12 ay taksit imkanı sunuyor.
 
 
Yatağınız Size Özel Sleep To Live Olsun..
İskenderun Yataş Bayii Özkaya Ltd. Şti., Hatay’da bir ilki gerçekleştirerek, kişiye özel yatak imkanı sunan Yataş’ın Sleep To Live’in Hatay’daki bayiliğini tek başına yapıyor.
Kişinin boy, kilo özelikleri ve yatış şekline göre özel yatak reçetesi sunan Sleep To Live, kişinin yatağa yatması sonrası bilgisayara girilen kişisel bilgilerle özel yatak reçetesini veriyor.
Yataş Özkaya’da uygulamaya başlanan sistemle, yataktan kaynaklanan bel, sırt ve boyun ağrılarına son verecek reçete müşteriye sunuluyor ve Yataş tarafından bu reçeteye uygun özel yatak üretiliyor. Tek kişilik ve çift kişilik yatak seçenekleri bulunan Sleep To Live, Hatay’da sadece Yataş Özkaya Ltd. Şti’nde bulunabiliyor.
 
Kişiye özel tek veya çift kişilik yataklara sahip olmak için yine Yataş Sleep To Live müşterilerine özel Finans Bank’tan 5 ay ertelemeli 12 ay taksit imkanı sunuluyor.
Yataş Bayii Özkaya Ltd. Şti. Genel Müdürü Vicdan Eraslan, Sleep To Live’in Hatay’daki tek bayinin Özkaya Ltd. Şti olduğunu belirterek şöyle konuştu: “Kişiye özel yatağın siparişini geçtikten sonra teslimatımız 15 gündür. Yatakların çeşitleri çok fazla olduğu için fiyat aralıkları da yataktan yatağa değişiyor. Bir insanın iş hayatında ki en büyük bölümünü rahat bir uyku geçirmesi sağlıyor. Rahat uyumayan insanların iş performanslarında %40 düştüğü saptanmış. Demek ki bizim gün içerisinde ki hayatımızı belirleyecek en önemli etken rahat bir uykudur. Türkiye genelinde hatta ilkokul çocuklarının elinde bile çok yüksek bedellerle zevkleri için ödedikleri elektronik eşyaların varlığı düşünecek olursak, uykuya ayıracakları paranın daha önemli olduğunu görebiliriz. Sleep To Live programı doğru yatak seçimi için geliştirilmiştir. Bu program 20 yıllık araştırma ve 4 milyon profil araştırmasından sonra tahmin yatak seçimini ortadan kaldırıyor. Bilgisayar Bin’in üzerinde hesaplama ile test yatağı ise 18 farklı ölçüm yaparak, sizin için doğru uyku alanını belirliyor. “
 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet