Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kaymakam Yönden; “Gönüllerde Yer Edinmek En Büyük Arzum''

CHP İskenderun ilçe teşkilat başkanı Yusuf Mansuroğlu ile yönetim kurulu üyeleri

Kaymakam Yönden; “Gönüllerde Yer Edinmek En Büyük Arzum''

Gündem   A+a-

İskenderun Kaymakamlığına yeni atanan İskender Yönden’i makamında ziyaret ederek hem hayırlı olsun, hem de başarılar dileklerini ilettiler.
İskenderun Kaymakamlığında gerçekleşen ziyarette konuşan CHP İlçe başkanı Yusuf Mansuroğlu, huzur ve güven içerisinde yaşanabilir bir kent sevdalısı olduğunu belirterek,”Oy kaygısından çok bu kentte birlikte yaşadığımız hemşerilerimizle huzur ve güven içerisinde yaşamak bizim önceliğimizdir” dedi.
İskenderun halkıyla birlikte iç içe yaşayan kaymakamların toplumda büyük kabul gördüğüne dikkat çeken ilçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, “ Görev yaptığımız süre içerisinde birçok kaymakamla çalışma fırsatı bulduk. Bu kentin güvenliği huzuru ve barışı her şeyden önemlidir. İktidarlar değişebilir ancak halk aynıdır. Bu konuda siyasetçilere büyük görev düşmektedir. Bizler fark yaratmak durumundayız. Tüm siyasi partilerin ilçe başkanlarıyla bir araya gelip her konuyu konuşabiliriz” şeklinde görüşlerini ifade etti.
Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten İskenderun Kaymakamı İskender Yönden “Görev yaptığım her yerde önceliğim halkın gönlünde yer edinmektir.” dedi.
İskenderun’u yakından tanıdığını ve kendine özgü bir nezaketi olduğunu vurgulayan kaymakam İskender Yönden şunları söyledi “ Hep birlikte huzur ve güven içerisinde yaşanabilir bir kent yaratmak arzusundayım. Yıllık 2 milyar dolar ihracat kapasitesi olan ve limanına yılda 4 ile 7 arasında gemi yanaşan bir kentteyiz. Burada olmaktan mutluluk duyuyorum ve ailemle birlikte kendimizi bu kentle özdeşleşmiş hissediyoruz”
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş