Skip Navigation Links

Altyapıdan Kaynaklanan Çukurlara Dolgu İle Müdahele…

Arsuz Belediyesi, altyapı için kazılan yollara onarım çalışmaları gerçekleştiriyor.

Altyapıdan Kaynaklanan Çukurlara Dolgu İle Müdahele… Web
TV

Arsuz   A+a-

 HATSU tarafından, Arsuz’un Karaağaç ve Nardüzü mahallelerinde yapımı devam eden ve Arsuz Belediyesinin tüm imkânları ile destek verdiği altyapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
Altyapı Kanalizasyon çalışmaları hızla devam eden Arsuz’un Karaağaç ve Nardüzü Mahalleri’nde, boruların döşenip kapatılmasının ardından oluşan yoldaki bozulmalar ve çukurlara Arsuz Belediyesi dolgu dökerek müdahele ediyor.
Arsuz Belediyesi ekipleri tarafından mahalle halkının mağdur olmaması için asfalt yapımı gerçekleşene kadar yol tamirat çalışmaları yapılıyor.
Altyapı çalışmalarının bittiği ana hatlarda ev bağlantılarına da başlandığını belirten Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, “ Altyapı sebebiyle kazılan yollarımızda, ev ve işyerleri bağlantıları yapılmaya başlandı. Asfalt yapılıncaya kadar belediyemizce vatandaşlarımızın can ve mal kaybını önlemeye yönelik yol tamirat çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Altyapı çalışmalarının bittiği ve bir daha kazılmayacak yerlerde, yolların asfaltlanmasına kısa bir süre içerisinde başlayacağız. Vatandaşlarımız içini ferah tutsun,” ifadelerini kullandı.
 
Altyapıdan Kaynaklanan Çukurlara Dolgu İle Müdahele…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet