Skip Navigation Links

‘Gemi Adamları Yetiştirme Kursları’ Açılış Toplantısı Yapıldı

‘Gemi Adamları Yetiştirme Kursları’ Açılış Toplantısı Yapıldı

‘Gemi Adamları Yetiştirme Kursları’ Açılış Toplantısı Yapıldı

Dörtyol   A+a-

 İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi ve İskenderun Sefa Atakaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin işbirliğiyle ‘Gemi Adamları Yetiştirme Kursları’ açılış töreni düzenlendi.
Projenin açılış töreni, İskenderun Sefa Atakaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirildi.
Törene, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Liman Başkanı Hüseyin Demir, İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu, Meclis Başkanı Adnan Yener, Yönetim Kurulu üyeleri, Sefa Atakaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Fatin Rüştü Uygur, öğretmenler ve kursiyerler katıldı.
Açılış toplantısında, 23 Ocak 2019 da başlayacak olan ‘Gemi Adamları Yetiştirme Kursları’nın Hatay’da ilk defa açabilmenin haklı gururu yaşandı.
İskenderun Sefa Atakaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Fatin Rüştü Uygur açılış töreninde yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:
“Gemi Adamları Yetiştirme Kurslarını İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi işbirliği ile vereceğiz. Bu işbirliğinin bölgemize iş gücü olarak katkı sağlayacağını inanıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum”
İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu “Amacımız deniz eğitim konusunda güzel konulara vesile olmak, üyelerimizin ihtiyaçlarını karşılamak ve okulumuza bir katkıda bulunmak. Tüm emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Projemiz herkese hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.
Konuşmalarının ardından okul müdürü ve öğretmenleri tarafından İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve katılımcılara denizcilik hakkında bilgiler verilirken, kursiyerlerin ders göreceği sınıflar gezdirildi.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet