Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Yazıcı'nın ruhuna Mevlid-I Şerif okutuldu..

İskenderun Yazıcı Demir Çelik Fabrika Müdürü Osman Gözükara ve fabrika çalışanları Mevlid-I Şerif okunurken duygulandıkları gözlendi.

Yaşam   A+a-

Geçtiğimiz günlerde vefat eden Diler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Recep Sami Yazıcı için İskenderun Kaptan Mehmet paşa Camii’nde Kur’an-ı Kerim’in ardından Mevlid-i şerif okutuldu.
 

İskenderun Yazıcı Demir Çelik Fabrika Müdürü Osman Gözükara ve fabrika çalışanları Mevlid-I Şerif okunurken duygulandıkları gözlendi. Türkiye’de yaptığı yatırımlarla binlirce insane iş ve aş umudu olan Diler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Recep Sami Yazıcı, aynı zamanda Beşiktaş Kulübü’nde bir dönem ikinci başkanlık görevini de yürütmüştü.
İskenderun Yazıcı Demir-Çelik Fabrika yönetiminin okuttuğu Mevlid-i Şerif’e, AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Cinel, Deniz Ticaret Odası Başkanı Bülent Kavsak, İSSİAD Başkanı Recep Atakaş ve yönetimi, Müsiad Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Ahmet Tokgöz, çok sayıda vatandaş ve Yazıcı Demir Çelik çalışanları katıldı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar