Skip Navigation Links

Soba Ve Kalorifer Küllerinin Toplanması İçin Gerekli Tedbirler Alındı

Kırıkhan Belediyesi soba ve kalorifer küllerinin toplanması için gerekli tüm tedbirleri aldı

Soba Ve Kalorifer Küllerinin Toplanması İçin Gerekli Tedbirler Alındı

Yerel   A+a-

Kış ayının gelmesiyle birlikte soba ve kalorifer küllerinin çevreye ve insan sağlığına zarar vermeden toplanabilmesi amacıyla Kırıkhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ilçe genelinde gerekli tüm tedbirleri aldı.
 
Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, konuyla ilgili bir açıklama yaparak ilçe halkına çağrıda bulundu. Başkan Yavuz yaptığı açıklamada şunları söyledi;
 
“Çevre kirliliğinin önlenmesi ve gelecek nesillere daha temiz ve sağlıklı bir çevre bırakılabilmesi adına Soba ve Kalorifer küllerinin çuvallarla toplanması işlemi ilçemiz genelinde Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından 3 Traktör ve 2 kamyon ile rutin olarak 7/24 devam ediyor.
 
İlçemiz halkının çevre sağlığı açısından duyarlı davranarak soba ve kalorifer küllerini çuval içerisinde konteyner yanlarına düzenli bir şekilde koymaları temizlik ekiplerimizin daha seri çalışmasına imkân sağlamakta olup, halkımızın çevre temizliği ve ilçemiz halkının sağlığı için göstermiş oldukları bu duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyoruz. Soba külleri ve çöp konusunda şikâyetleri olan vatandaşlarımızın ise, 7/24 hizmet veren Belediyemizin 0326-345 00 67 numaralı Alo Temizlik hattına bildirmeleri rica olunur.”
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet