Skip Navigation Links

Yıldız Bor Arsuz'a Çözüm Odaklı Geliyor!

Hatay Büyükşehir ve Arsuz Belediye Meclis Üyesi CHP Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Yıldız Bor,

Yıldız Bor Arsuz'a Çözüm Odaklı Geliyor!

Politika   A+a-

 Arsuz’da yine tek kadın belediye başkan aday adayı olarak siyasetteki iddasını ortaya koydu.
Gözcüler Belediyesi’nde 1989 yılında çalışmaya başladığı günden bu yana belediyeciliği; halka dokunan, insanların hayatlarını kolaylaştıran düzenlemeleri yapan yönüyle çok sevdiğini belirten Yıldız Bor, ilk günden beri çözüm odaklı çalışmalara imza attığını ifade ediyor.
 
Arsuz’da kadınların siyasete girmesi, hizmetlerde etkin rol alması ve pay sahibi olması için çaba sarfeden Yıldız Bor, geçmişten bugüne onlarca kadının siyasete ilgi duymasına, sahada çalışmasına vesile olmuş önemli bir siyasi kimlik olarak karşımıza çıkıyor.
Kadınlar ve erkeklerin siyasette, ticarette ve hayatın içinde omuz omuza vermesinin Dünya’yı güzelleştireceğine inanan CHP Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Yıldız Bor, her alanda olduğu gibi siyasetin de ekip işi olduğuna inananlardan.
Gözcüler Belediyesi’nde belediyecilik tecrübesi edinen ve siyasete burada ilgi duyan Yıldız Bor, 2009 yılında yönetim kurulunun layık gördüğü CHP İskenderun Kadın Kolları Başkanlığı görevini başarıyla yürüttükten sonra, 2012 yılında başarısını CHP İskenderun Kadın Kolları Kongresinde üyelerin verdiği destekle taçlandırdı.
 
İskenderun ve Arsuz’da siyasetin önemli isimlerinden birisi olan Yıldız Bor, meclis üyesi kimliğiyle de “Belediyecilikte her Meclis Üyesi sorumluluk almalı ve aldığı sorumluluğu layıkıyla yerine getirmeli. Çünkü siyaset ve belediyecilik ekip işidir. Hiçkimse tek başına bir şey değildir” diyerek de mesajını net ve açık veriyor.
 
Aday olmaya karar verirken kimseyi eleştirmek için yola çıkmadığına dikkat çeken Yıldız Bor, amacının daha iyisini yapmak, eleştirmek değil geliştirmek olduğuna vurgu yaparak, eleştirerek zaman kaybetmek yerine, daha iyisi için projeler ortaya koymak, belediyenin imkanlarını ortak akılla, halkın hayatını kolaylaştıracak düzenlemelerle buluşturmak olduğunun altını çiziyor.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet