Skip Navigation Links

Mehmet Yücelen Aday Adaylığını Açıkladı

Belen Bizim Sevdamız sloganıyla tanınan Mehmet Yücelen:“Kutlu Yolculuğumuz Devam Ediyor” dedi

Mehmet Yücelen Aday Adaylığını AçıkladıWeb
TV

Politika   A+a-

 Belen’ in tanınmış esnaflarından Ak Parti kurucu üyesi olan Mehmet Yücelen aday adaylığını açıkladı.
 
Yoğun katılımın gerçekleştiği aday adaylık başvurusunda işyerinden Belen İlçe Teşkilatına kadar kalabalık toplulukla yürüyen Yücelen esnaf ve halkı selamladı.
 
Yeni süreçte Belen Belediye Başkanlığı için aday adaylık evrağımı İlçe Başkanım’ a teslim ediyorum. Biz bir aileyiz, bu bir kısmet ve bayrak yarışıdır. Bu yürüyüşün başladığı günden bu güne kadar samimiyetimizi yerine getirdik. 2014 yılında içimizden hangi aday adayımız burada aday olursa aday olmuş gibi çalışacağım demiştim hiçbir görev ve makam beklemeden son güne kadar çalıştım, çalıştık Belen Belediyesi’ ni kazandık. Çok şükür Belenli halkımızın gönlüne girdik
 
“Yol Kazası Yaşadık”
 
“Bir çok ilçeyi kazandığımız halde Hatay Büyükşehir Belediyesi’ ni kazanamadık. Yol kazası diyorum buna bizim ne Belen’ i ne de Hatay Büyükşehir Belediyesi’ ni kaybetme lüksümüz yoktur. Belen’ de her platformda her siyasetçiyle bunu tartışmaya hazırım.” dedi.
 
“Şimdi Daha Güçlüyüz”
 
Çok kıymetli vekillerimiz var. Çok güçlü, bölgemiz, ilimiz ileride ülkemiz içinde çok büyük bir şans olacağını umuyorum. Vekillerimizle, Yöneticilerimizle, İlçe başkanımla, kadın kolları başkanımla ve gençlik kolları başkanımla istişare ettim yine bu yarışta aday adayı olayım olmayayım bu yolda adayımızla çalışacağıma sizlerin huzurunuzda söz veriyorum.” açıklamasında bulundu.
 
Belen İlçe Başkanı Abdullah Önder ve teşkilat üyeleri ile hatıra fotoğrafı çekildi.
 
 
 
 
 
 
Mehmet Yücelen Aday Adaylığını Açıkladı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet